Kauppalehti mobiilissa

Kauppalehti on ykkönen mobiilissa. Ja palvelut kehittyvät koko ajan. Saat päivän uutiset nopeasti, voit lukea uutissisältöjä rajoituksetta ja lukukokemus on sujuvan miellyttävä.

Uutissovelluksesta löydät helposti jatkuvasti päivittyvän uutisvirran, tilaajille tarkoitetut tähtijutut, näköislehdet ja viimeisimmät pörssiuutiset- ja tiedotteet.

Näköislehtisovellus tarjoaa nimensä mukaisesti päivän lehden näköislehtenä, samoin kuin iltalehden, Option ja Kauppalehti Faktan näköislehdet. Näitä pääset lukemaan tilaajana. 

Tilaajana saat koko sisällön käyttöösi, muistathan molempia sovelluksia käyttäessäsi kirjautua sisään. Sovelluksien lataaminen on veloituksetonta. Löydät sovellukset laitteestasi riippuen joko Googlen Play- kaupasta (Android) tai Appstoresta (iOS).  

Ongelmia digipalvelun käytössä? Ota yhteyttä tästä.

taustakuva_1500_130

Uutissovellus

Luettavissasi on verkon uutissisältö ja päivän lehti. Myös pörssin nousijat ja laskijat, vaihdetuimmat ja ulkomaiset indeksit sekä oma lista -palvelu.

Lataa Uutissovellus Google Play-kaupasta (Android-käyttöjärjestelmä)

Lataa Uutissovellus Appstoresta (iOS-käyttöjärjestelmä) 

 

taustakuva_1500_130

Näköislehtisovellus (KL Lehdet)

Kauppalehden iPad- sovelluksella saat kaiken: Kauppalehden päivän lehden, Option sekä liitelehdet. Lisäksi näet tuoreet etusivun nostot Kauppalehden verkon uutisvirrasta.

Lataa Kauppalehti Lehdet-sovellus Google Play-kaupasta 

Lataa Kauppalehti Lehdet-sovellus Appstoresta

 

Jos et vielä kuulu tilaajien joukkoon, tilaa digitaalinen Kauppalehti nyt ja lataa sovellukset osaksi jokapäiväistä lukukokemusta missä, milloin ja millä tahansa laitteella.
Sammio