Kauppalehti mobiilissa

Kauppalehti on ykkönen mobiilissa. Ja palvelut kehittyvät koko ajan. Saat päivän uutiset nopeasti, voit lukea uutissisältöjä rajoituksetta ja lukukokemus on sujuvan miellyttävä.

Kauppalehti tarjoaa älypuhelimille ja tableteille kunkin laitteen käyttöjärjestelmän mukaiset mobiilisovellukset. Oli puhelimesi sitten Lumia, Android tai iPhone ja tablettisi Android-tabletti tai iPad, löytyy laitteeseesi aina sopiva Kauppalehti-sovellus. Sovelluksen lataaminen on veloituksetonta, mutta käyttö edellyttää voimassaolevaa Kauppalehden tilausta.

Google_pienin

Android-käyttöjärjestelmä

Kauppalehti -sovellus

Luettavissasi on verkon uutissisältö ja päivän lehti. Myös pörssin nousijat ja laskijat, vaihdetuimmat ja ulkomaiset indeksit sekä oma lista -palvelu.

Lataa Kauppalehti-sovellus Google Play-kaupasta

Kauppalehti näköislehtisovellus

Voit lukea päivän Kauppalehden sekä Option myös näköislehtenä. Lukeminen edellyttää tilausta.

Lataa Kauppalehti Lehdet-sovellus Google Play-kaupasta

Appstore_pienin

iOS-käyttöjärjestelmä

Kauppalehti-sovellus iPhonelle

Luettavissasi on verkon uutissisältö ja päivän lehti. Myös pörssin nousijat ja laskijat, vaihdetuimmat ja ulkomaiset indeksit sekä oma lista -palvelu.

Lataa Kauppalehti Appstoresta

Kauppalehti-sovellus iPadille

Kauppalehden iPad- sovelluksella saat kaiken: Kauppalehden päivän lehden, Option sekä liitelehdet. Lisäksi näet tuoreet etusivun nostot Kauppalehden verkon uutisvirrasta.

Lataa Kauppalehti Lehdet-sovellus Appstoresta

windows_pienin_uusi

Windows-käyttöjärjestelmä

Esimerkiksi Nokia Lumia, Samsung ATIV, Huawei Ascend ja HTC 8 - laitteille.

Luettavissasi on verkon uutissisältö ja päivän lehti. Myös pörssin nousijat ja laskijat, vaihdetuimmat ja ulkomaiset indeksit sekä oma lista -palvelu löytyvät sovelluksesta.

Lataa Kauppalehti Windows Storesta

Sammio