Sijoittajapalvelut

 • Sijoittajapaketti
 • Reaaliaikaiset osakekurssit
 • Reaaliaikaiset osakekurssit + tarjoustasot 

 

 SIJOITTAJAPAKETTI

Kauppalehti Sijoittajapaketti sisältää seuraavat työkalut: Oman salkun Tunnusluvut+ työkalu ja laaja valikoima analyyseja ja työkaluja.

 • Oman salkun tunnusluvut+: Palvelun kautta saat käyttöösi kaikki ajantasaiset tunnusluvut, joilla voit helposti analysoida salkkusi osakkeita.
 • Analyysit ja työkalut: Palveluun kuuluvat Balance Value Control- analyysipalvelu, osakevertailu, osavuosiseuranta ja Balancn lista excel-muodossa.
  • Balance Value Control on Alma Talent Tietopalveluiden kehittämä pörssiyhtiöanalyysi, josta näet yhdellä silmäyksellä yrityksen pörssikurssiin ladatut tulosvaateet. Katso Balance Value Control malliraportti. 
  • Osakevertailu-työkalun avulla voit asettaa osakkeet järjestykseen 12 eri tunnusluvun mukaan.
  • Osavuosiseurantapalvelu näyttää yrityksen viiden viimeisimmän osavuosiraportin luvut.
  • Balancen listan tavoitteena on löytää suomalaiset pörssiyhtiöt, joilla on paljon arvonnousuun ja osinkoon myönteisesti vaikuttavia ominaisuuksia. Saat käyttöösi Balancen listan laadinnassa käytetyn tunnuslukuaineiston exceliin siirrettävässä muodossa. 

   

HINNASTO

Laskutusjakson pituus  kestotilaus, eur määräaikainen, eur
 4 kk 132 eur 144 eur
 6 kk 198 eur 216 eur
 12 kk 396 eur 432 eur

 

Voit valita tilauksesi pituuden seuraavalla sivulla kun olet ensin valinnut tilauksen maksutavan. 

TILAA SIJOITTAJAPAKETTI:

 

 

REAALIAIKAISET OSAKEKURSSIT JA TARJOUSTASOT

 

Reaaliaikaiset osakekurssit sisältää pörssikurssit Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan pörssien kaikista osakkeista ilman viivettä sekä parhaan osto- ja myyntitarjouksen osakekohtaisesti.

HINNASTO alk.

Business-käyttäjä48 eur / kk
Private-käyttäjä8 eur / kk

Voit valita tilauksesi pituuden seuraavalla sivulla, kun olet ensin valinnut maksutavan. Huomaathan, että jos valitset maksutavaksi laskun, tilauksen minimilaskutusjakso on 4 kuukautta.  

Yksityissijoittajan määritelmään voit tutustua tästä 

TILAA REAALIAIKAISET OSAKURSSIT:

 

 

Reaaliaikaiset osakekurssit- ja tarjoustasot sisältää tuoreimman kaupankäyntikurssin lisäksi viisi parasta osto- ja myyntitarjousta.

 HINNASTO alk.

Business-käyttäjä 93 eur/kk
Private-käyttäjä15 eur/kk

Voit valita tilauksesi pituuden seuraavalla sivulla, kun olet ensin valinnut maksutavan. Huomaathan, että jos valitset maksutavaksi laskun, tilauksen minimilaskutusjakso on 4 kuukautta.  

Yksityissijoittajan määritelmään voit tutustua tästä 

 TILAA REAALIAIKAISET OSAKEKURSSIT JA TARJOUSTASOT: 

Sammio