Alma asuntokaupan palvelut ammattilaisille

Asuntokaupan palvelut ammattilaisille

Alman asuntokaupan palvelut mahdollistavat alan ammattilaisille onnistumisen omassa työssään digitaalisilla palveluilla ja oikea-aikaisella datalla. Haluamme varmistaa asiakkaidemme menestyksen ja siksi kehitämme palvelujamme yhteistyössä toimialan eri sidosryhmien kanssa.

Suomen kattavimmat palvelut asuntokaupan ammattilaisille:

Pankit

Valmiit integraatioratkaisut, joiden kautta saa kaiken olennaisen datan vakuushallinnan tarpeisiin. Pankeille soveltuvat palvelut: Tietopalvelut, Digitaalinen kiinteistökauppa ja DIAS.

Kiinteistönvälittäjät

Kaikenkattavat digitaaliset prosessityökalut tehostamaan ammattilaisen päivittäistä työtä. Keskitetysti yhdeltä palveluntarjoajalta kaikki tarvittava data asiakkaiden ja toimeksiantokohteiden tuntemiseen. Kiinteistönvälittäjille soveltuva palvelut: Etuovi.com, KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmä, MyyntiPro, Digitaalinen kiinteistökauppa, Tietopalvelut.

Rakennusliikkeet

Datapalvelut liiketoiminnan kehittämisen ja investointipäätöksen tueksi. Digitaalisen kiinteistökaupan palvelut prosessien tehostamiseksi. Suositellut palvelut: Etuovi.com, Digitaalinen kiinteistökauppa, Tietopalvelut ja DIAS.

Alma Talentin palvelut

Digitaalinen kiinteistökauppa

Digitaalinen kiinteistökauppapalvelu on tarkoitettu kiinteistöalan ammattilaisille kiinteistönvälityksessä, pankeissa, rakennusliikkeissä, kiinteistösijoituksessa, lakiasiaintoimistoissa sekä kunnissa ja kaupungeissa. Ammattikäyttöön suunniteltu palvelu mahdollistaa monentyyppiset kauppatavat (esim. useamman kohteen kaupat sekä kuolinpesät).

Tietopalvelut

Tietopalvelut tarjoaa keskitetyn ratkaisun laaja-alaiseen tiedontarpeeseen. Palvelussa on luotettavat ja viralliset tiedot kiinteistöistä, huoneistoista, taloyhtiöistä, yrityksistä sekä yksityishenkilöistä. Palvelussa myös ammattikäyttöön tarkoitettu karttapalvelu.

DIAS

DIAS tuo helpotusta välittäjän arkeen mahdollistamalla kaupanteon, joka ei ole enää aikaan ja paikkaan sidottua. Palvelu vapauttaa kiinteistönvälittäjän aikaa aikataulutuksen sijaan asiakkaiden palvelemiseen ja myynnin tekemiseen.

Muut Alman palvelut

Etuovi.com ja Vuokraovi.com

Etuovi.com on Suomen suurin asumisen kohderyhmämedia, jossa tavoitat asunnon ostajat, myyjät, paremmasta asumisesta haaveilevat sekä asumisen ideoiden hakijat. Palvelustamme löytyy ratkaisu asumisen ammattilaisen jokaiseen tarpeeseen. Vuokraovi.com on Suomen kattavin vuokra-asuntojen markkinapaikka, josta löytyy yritysten, kuntien, kaupunkien ja yksityisten vuokranantajien vuokra-asuntotarjonta.

KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmä

KIVI Kiinteistönvälitysjärjestelmä auttaa pitämään koko asuntokaupan prosessin hallinnassasi – helposti ja vaivattomasti. Palvelun avulla hallitset helposti asiakasrekisterin, saat esitäytettyinä kaikki asuntokaupan asiakirjat, hoidat vaivattomasti kohteidesi markkinointia ja käynnistät DIAS-kaupat.

MyyntiPro

MyyntiPro on tehokas työkalu yhteydenottojen ja asiakastietojen hallintaan. MyyntiPro:n avulla hallitset liidejä ja asiakastietojasi jäsennellysti yhdestä paikasta. Samalla automatisoit kommunikaatioita ja muodostat kullekin asiakkaalle oman helposti hallinnoitavan myyntiputken.

Tietotuotteet

Tietotuote on asuntomarkkinoiden tietopalvelu asumisen ammattilaisille. Tietotuote tarjoaa käyttöösi tietoja valitsemasi alueen asunto- ja vuokra-asuntomarkkinan kehityksestä kuukausittain. Palvelu kattaa koko Suomen.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Löysitkö kaiken etsimäsi vai haluatko keskustella ratkaisuistamme tarkemmin? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme löytämään tehokkaimmat ratkaisut tarpeisiinne.

Haluan lisätietoja asuntokaupan palveluista ammattilaisille