Asiakasrekisterin päivitys

Tietohuolto tuo tehokkuutta koko myyntitiimille ja pitää asiakasrekisterin tuottavana. Myynnin johdolle se mahdollistaa laadukkaiden asiakasanalyysien ja myynnin strategioiden laatimisen. Myyjät se vapauttaa manuaaliselta asiakastietojen päivittämiseltä ja auttaa myyntitoimenpiteiden oikeaikaisessa kohdentamisessa.

Kun asiakasrekisterisi on kunnossa:

  • Laadit luotettavia asiakasanalyysejä ja myyntistrategioita. Laadukas ja ajantasainen asiakasdata on ennustettavan myynnin kasvun perusedellytys.
  • Optimoit myynnin ajankäyttöä. Automatisoitu tietojen päivitys vapauttaa myynnin työaikaa manuaaliselta tietojen päivittämiseltä tuottavimpiin tehtäviin.
  • Syvennät asiakasymmärrystä ja ennakoit tulevaa. Ajantasainen asiakasdata on arvokasta pohjatietoa liiketoiminnan ennustamiseen.
  • Parannat myynnin ja markkinoinnin tuloksellisuutta. Ajantasainen asiakasdata luo uusia myyntimahdollisuuksia ja parantaa asiakasviestinnän läpimenoa. Lisäksi se tarjoaa oivallisia tilaisuuksia lisä- ja ristiinmyyntiin.
  • Huolehdit juridisista velvoitteista. GDPR vaatii, että asiakasrekisteriä ylläpidetään aktiivisesti ja vanhentuneet tiedot poistetaan.

Helppo ja nopea käyttöönotto

Tietohuolto integroituu helposti käyttämäsi järjestelmän ja Alma Talentin rajapinnan välille kätevän plugin-ratkaisun avulla.

Esimerkkejä integraatiosta:

MS Dynamics -logo

MS Dynamics -plugin

Valmis integraatio Microsoft Dynamicsin ja Alma Talent rajapinnan välillä​. Käyttöönotto helppoa ja nopeaa​, ei vaadi teknistä osaamista.

Salesforce -logo

Salesforce-plugin

Valmis integraatio Salesforcen ja Alma Talent rajapinnan välillä​. Käyttöönotto helppoa ja nopeaa​, ei vaadi teknistä osaamista.

Hubspot ja Pipedrive -logot

Rajapintaratkaisut CRM ja ERP

Yritys-, päättäjä- ja taloustietoja salatun rajapinnan kautta yrityksen järjestelmiin. Toteutettuja ratkaisuja mm. Hubspot ja Pipedrive.

Tietohuolto auttaa pitämään Destian asiakas- ja toimittajatiedot ajan tasalla

"Tietohuollon ansiosta CRM-järjestelmän tieto on nyt yhtenäisempää, laadukkaampaa ja luotettavampaa. Se helpottaa Destian henkilöstön työtä."

Tiina Appelqvist, järjestelmäasiantuntija
Destia, ICT-palvelut

Lue koko tarina täältä.

Destia -kuvituskuva

Asiakkaitamme

ATP-kumppanilogoja_Destia-logo
ATP-kumppanilogoja_Rantalainen-logo
Talenom_logo
Sammio