Tervetuloa kuuntelemaan Jargonmankelia - podcast, joka vetää mutkat suoriksi monimutkaiselle sanastolle ja tuo paljon puhututtaneet puheenaiheet esiin selkeästi ja konkreettisesti. Jokaisen jakson vieraana on kunkin aihealueen ehdottomat asiantuntijat. 

MikkoVarila_270x203

13. jakson vieraaksi saapuu Avarean johtava konsultti Mikko Varila. Keskustelussa mitä ennakoivan analytiikan hyödyntäminen vaatii yritykseltä ja miten sen avulla tehdään parempia liiketoimintapäätöksiä. Kuuntele Jargonmankeli!

some_ikonit_pieni

Seuraa Alma Talentia Facebookissa, Linkedinissä ja Twitterissä. Tykkää, jaa ja kommentoi!

#almatalent
#seuraavalletasolle

facebook.com/Almatalent/

twitter.com/alma_talent

linkedin.com/company/alma-talent/  

Ossi Kurki-Suonio

Isäntänä

Ossi Kurki-Suonio on Uuden Suomen toimittaja ja videosisältöjen tuottaja sekä politiikan penkkiurheilija. Jargonmankelissa Kurki-Suonio haastaa vieraat konkretian äärelle vaikeaselkoisen bisnespuheen sijaan.

Kuuntele myös aiemmat jaksot

Jakso 12: Timo Ritakallio ja Timo O. Vuori jakavat näkemystään siitä, millaisella strategialla varautua alati muuttuvaan maailmaan.
Jakso 11: Kyberturvallisuuden nykytila ja tulevaisuus. Vieraana Viestintäviraston kyberturvallisuuskeskuksen erityisasiantuntija Antti Kurittu.

Jakso 10: Ammatillinen käyttäytyminen. Vieraana organisaatiopsykologi ja bestseller-kirjailija Pekka Järvinen.
Jakso 9: Miten innostuksesta päästään toimintaan? Vieraana Ria Parppei.
Jakso 8: Kuinka mieltä voi valmentaa tekemään parempia päätöksiä tilannetajun avulla? Vieraina Harri Gustafsberg ja Helena Åhman.
Jakso 7: Suomalaisten yritysten tunnusluvut. Vieraana analyytikko Ari Rajala – mies Kauppalehti Menestyjien takaa.

 

Jakso 6: Peilejä johtajuuteen. Vieraana Aalto EE:n toimitusjohtaja, neuvonantaja, hallitustoimija ja mielipidevaikuttaja Pekka Mattila. 

Jakso 5: Moka investointina ja oppivan kulttuurin rakentaminen. Vieraina hallitustyöläinen Mika Sutinen ja Vincitin uusi vanha tj Mikko Kuitunen. 
Jakso 4: Tietosuojauudistus eli GDPR kuten olisit toivonut kuulleesi jo aiemmin. Vieraana tekniikan tohtori ja oikeustieteilijä Olli Pitkänen.
Jakso 3: Sisältöstrategiasta kasvua. Vieraana yrittäjä Kati Keronen.
Jakso 2: Tekoäly. Vieraana tekoälyn matkaopas Antti Merilehto.
Jakso 1: Miten viennillä saavutetaan todellisia tuloksia ja tuottoa. Vieraana startup-sijoittaja Kim Väisänen.
Sammio