Tervetuloa kuuntelemaan Jargonmankelia - podcast, joka vetää mutkat suoriksi monimutkaiselle sanastolle ja tuo paljon puhututtaneet puheenaiheet esiin selkeästi ja konkreettisesti. Jokaisen jakson vieraana on kunkin aihealueen ehdottomat asiantuntijat. 

270x203_parppei_ria

Tuntuu, että jotkut ne saavat paljon aikaan, mutta itse tai oma organisaatio ei innostuksesta huolimatta tunnu pääsevän tekemisissä ja suunnitelmissa eteenpäin. Missä vika, kun motivaatiota tuntuu kuitenkin löytyvän?

Näiden kysymysten äärelle kokoonnutaan Jargonmankelin yhdeksännessä jaksossa, jonne vieraaksi saapuu toimeenpanon taidosta, volitiosta, kirjan kirjoittanut, tekniikan tohtori, kauppa- ja kasvatustieteiden maisteri Ria Parppei.

some_ikonit_pieni

Seuraa Alma Talentia Facebookissa, Linkedinissä ja Twitterissä. Tykkää, jaa ja kommentoi!

#almatalent
#seuraavalletasolle

facebook.com/Almatalent/

twitter.com/alma_talent

linkedin.com/company/alma-talent/  

Ossi Kurki-Suonio

Isäntänä

Ossi Kurki-Suonio on Uuden Suomen toimittaja ja videosisältöjen tuottaja sekä politiikan penkkiurheilija. Jargonmankelissa Kurki-Suonio haastaa vieraat konkretian äärelle vaikeaselkoisen bisnespuheen sijaan.

Kuuntele myös aiemmat jaksot

Kuinka mieltä voi valmentaa tekemään parempia päätöksiä tilannetajun avulla? Kahdeksannen jakson vieraina Harri Gustafsberg ja Helena Åhman.

 

Seitsemännessä jaksossa puhutaan suomalaisten yritysten tunnusluvuista. Vieraspenkille istahtaa analyytikko Ari Rajala – mies Kauppalehti Menestyjien takaa.

 

Kuudennen jakson vieraana Aalto EE:n toimitusjohtaja, neuvonantaja, hallitustoimija ja mielipidevaikuttaja Pekka Mattila. Miten johtajan kannattaa hyödyntää eri peilejä ja millä tavalla itsetutkiskelu ja -tuntemus auttavat nostamaan johtamisen tasoa.

Viidennessä jaksossa vieraina hallitustyöläinen Mika Sutinen ja Vincitin uusi vanha tj Mikko Kuitunen. Keskusteluissa moka investointina ja miten rakentaa kulttuuri, jossa epäonnistumisista myös opitaan.
Neljännen jakson kuultuasi toivot, että tietosuojauudistuksesta eli GDPR:sta olisi puhuttu yhtä selkeästi jo aiemmin! Vieraana tekniikan tohtori ja oikeustieteilijä Olli Pitkänen.
Kolmannessa jaksossa vieraaksi saapuu yrittäjä Kati Keronen, jonka kanssa keskustellaan siitä, kuinka asiakaslähtöisyyden sisällyttäminen sisältöstrategiaan edesauttaa kasvua.  
Toisessa jakossa keskustellaan yhdessä tekoälyn matkaoppaan Antti Merilehdon kanssa. Kuuntele, miten juuri sinä voisit tehdä tekoälyn valjastamiseksi käytäntöön.
Ensimmäisessä jaksossa vieraana startup-sijoittaja, sarjaepäonnistuja, hallitusamatööri Kim Väisänen. Miten viennillä saavutetaan todellisia tuloksia ja tuottoa, eikä vain hukata aikaa.

Vieraina kevään aikana

Mankeliin pääsevät Kim Väisänen, Antti Merilehto, Kati Keronen, Olli Pitkänen, Mikko Kuitunen & Mika Sutinen, Pekka Mattila, Helena Åhman & Harri Gustafsberg, Ria Parppei, Jarkko Sihvonen & Ake Turunen ja Ari Rajala. Keskustelua käydään muun muassa tekoälystä, tietosuojasta ja asiakaslähtöisyydestä sekä ihmismielestä ja mokaamisesta.

270x203_vaisanen-kim

Kim Väisänen

Kim Väisänen on menestyksekkään exitin tehnyt startup-sijoittaja, sarjaepäonnistuja ja hallitusamatööri. Väisänen on palkittu mm. ensimmäisenä tuplavoittajana Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnolla 2013 ja 2017.

270x203_meriehto_antti

Antti Merilehto

Pitkään digitaalisen liiketoiminnan parissa töitä tehnyt Merilehto toimii tällä hetkellä maajohtajana Finch Finlandilla ja hyödyntää tekoälyä mainonnan optimoinnissa. Hän on työskennellyt mm. Googlella ja kartoittanut näkemystä niin b2b kuin b2c -asiakkuuksista.

270x203_keronen-kati

Kati Keronen

Kati Keronen on yrittäjä ja toimitusjohtaja Valoria Oy:ssa. Hän on verkkosisältöjen asiantuntija, jonka intohimona on auttaa suomalaisia organisaatioita kehittämään verkkosisältöjä asiakaslähtöisemmiksi, sitouttavammiksi ja vaikuttavammiksi.

270x203_ahman_helena

Helena Åhman

Helena Åhman työpsykologian tohtori, johtamisen ja mielen valmentamisen asiantuntija. Åhman on johtoryhmien ja hallitusten arviointiin, sparraamiseen ja tutkimiseen erikoistuneen Hunting Minds -verkoston hallituksen puheenjohtaja.

270x203_parppei_ria

Ria Parppei

Ria Parppei on  International Coach Federationin (ICF) sertifioima ammatticoach (PCC) ja Suomen johtava volition ja toimeenpanokyvykkyyden tutkija ja kehittäjä. Hänellä on yli 25 vuoden laaja-alainen kokemus liike-elämästä ja henkilöstöjohtamisen kehittämisestä.

270x203_sutinen-mika

Mika Sutinen

Mika Sutinen toimi pitkään Musti ja Mirri Groupin konsernijohtajana. Hänet on valittu Vuoden markkinointijohtajaksi ja Vuoden liikemieheksi. Sutinen on monien yhtiöiden hallituksissa ja kirjoittanut monia oppi- ja tietokirjoja yrittäjyyden ja markkinoinnin aloilta.

270x203_gustavsberg_harri

Harri Gustafsberg

Harri Gustafsberg on henkisen suorituskyvyn parantamisesta Tampereen johtamiskorkeakoulussa kohta väittelevä HM ja henkisen ja fyysisen valmentamisen ammattilainen, joka on toiminut mm. poliisin valmiusyksikkö Karhun kouluttajana ja operatiivisena johtajana.

270x203_mattila-pekka

Pekka Mattila

Pekka Mattila on tunnettu liikkeenjohdon valmentaja ja neuvonantaja. Hän toimii käytäntöön suuntautuneena professorina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ja johtaa yli kymmeneen maahan levittäytynyttä johtamisen ja organisaatioiden kehittäjää, Aalto Executive Educationia.

270x203_kuitunen-mikko

Mikko Kuitunen

Mikko Kuitunen on perinteisen organisaation normeja rikkovan ja uusia toimintatapoja hyödyntävän Vincit Oy:n perustaja. Vincit on voittanut Euroopan paras työpaikka 2016 -kilpailun ja valittu useita kertoja Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -kilpailussa.

Sammio