Tervetuloa kuuntelemaan Jargonmankelia - podcast, joka vetää mutkat suoriksi monimutkaiselle sanastolle ja tuo paljon puhututtaneet puheenaiheet esiin selkeästi ja konkreettisesti. Jokaisen jakson vieraana on kunkin aihealueen ehdottomat asiantuntijat. 

270x203_meriehto_antti

Toisessa jakossa keskustellaan tekoälystä yhdessä aiheen asiantuntijan, tekoälyn matkaoppaan Antti Merilehdon kanssa. Kuuntele, miten juuri sinä voisit tehdä tekoälyn valjastamiseksi käytäntöön ja kuinka voisit oppia ymmärtämään siitä oleellisimman jo parissa kuukaudessa, haaste on heitetty!

Kuuntele podcast.

some_ikonit_pieni

Seuraa Alma Talentia Facebookissa, Linkedinissä ja Twitterissä. Tykkää, jaa ja kommentoi!

#almatalent
#seuraavalletasolle

facebook.com/Almatalent/

twitter.com/alma_talent

linkedin.com/company/alma-talent/  

Ossi Kurki-Suonio

Isäntänä

Ossi Kurki-Suonio on Uuden Suomen toimittaja ja videosisältöjen tuottaja sekä politiikan penkkiurheilija. Jargon-mankelissa Kurki-Suonio haastaa vieraat konkretian äärelle vaikeaselkoisen bisnespuheen sijaan.

Kuuntele myös aiemmat jaksot

Ensimmäisessä jaksossa vieraana startup-sijoittaja, sarjaepäonnistuja, hallitusamatööri Kim Väisänen. Miten viennillä saavutetaan todellisia tuloksia ja tuottoa, eikä vain hukata aikaa.

Vieraina kevään aikana

Mankeloitavaksi pääsevät kevään aikana myös mm. myös Antti Merilehto, Kati Keronen, Mikko Kuitunen & Mika Sutinen, Helena Åhman ja Ria Parppei. Keskustelua käydään niin tekoälystä, asiakaslähtöisyydestä kuin mokaamisestakin.

270x203_vaisanen-kim

Kim Väisänen

Kim Väisänen on menestyksekkään exitin tehnyt startup-sijoittaja, sarjaepäonnistuja ja hallitusamatööri. Väisänen on palkittu mm. ensimmäisenä tuplavoittajana Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnolla 2013 ja 2017.

270x203_meriehto_antti

Antti Merilehto

Pitkään digitaalisen liiketoiminnan parissa töitä tehnyt Merilehto toimii tällä hetkellä maajohtajana Finch Finlandilla ja hyödyntää tekoälyä mainonnan optimoinnissa. Hän on työskennellyt mm. Googlella ja kartoittanut näkemystä niin b2b kuin b2c -asiakkuuksista.

270x203_keronen-kati

Kati Keronen

Kati Keronen on yrittäjä ja toimitusjohtaja Valoria Oy:ssa. Hän on verkkosisältöjen asiantuntija, jonka intohimona on auttaa suomalaisia organisaatioita kehittämään verkkosisältöjä asiakaslähtöisemmiksi, sitouttavammiksi ja vaikuttavammiksi.

270x203_ahman_helena

Helena Åhman

Helena Åhman työpsykologian tohtori, johtamisen ja mielen valmentamisen asiantuntija. Åhman on johtoryhmien ja hallitusten arviointiin, sparraamiseen ja tutkimiseen erikoistuneen Hunting Minds -verkoston hallituksen puheenjohtaja.

270x203_parppei_ria

Ria Parppei

Ria Parppei on  International Coach Federationin (ICF) sertifioima ammatticoach (PCC) ja Suomen johtava volition ja toimeenpanokyvykkyyden tutkija ja kehittäjä. Hänellä on yli 25 vuoden laaja-alainen kokemus liike-elämästä ja henkilöstöjohtamisen kehittämisestä.

270x203_sutinen-mika

Mika Sutinen

Mika Sutinen toimi pitkään Musti ja Mirri Groupin konsernijohtajana. Hänet on valittu Vuoden markkinointijohtajaksi ja Vuoden liikemieheksi. Sutinen on monien yhtiöiden hallituksissa ja kirjoittanut monia oppi- ja tietokirjoja yrittäjyyden ja markkinoinnin aloilta.