Bisneskirjasto - Parhaat bisneskirjat yhdessä palvelussa

Alma Talent Bisneskirjasto on kattava valikoima parhaita bisneskirjojamme yhdessä palvelussa, diginä luettavissasi missä ja milloin vain.

Kirjoja on kaikkiaan jo lähes 100 – mukana myös tuoreimpia uutuuksia. Bisneskirjastossa ilmestyy noin kymmenen uutta kirjaa vuodessa. Saat uutuudet Bisneskirjastoosi heti kirjan painetun version ilmestyessä.

Kirjat käsittelevät johtamisen, liiketoiminnan kehittämisen, sijoittamisen ja itsensä kehittämisen kiinnostavimpia teemoja.


Bisneskirjasto on osa sisältöpalvelukokonaisuuttamme, johon kuuluvat lisäksi Päivittyvät hakuteokset, Verkkokirjahylly, Suomen Laki -hakupalvelu ja Sijoituskirjasto.

570x570_bisneskirjasto

Näin käytät Bisneskirjastoa

Palvelun löydät osoitteesta bisneskirjasto.almatalent.fi. Etusivulla näet listauksen palvelun kirjoista, ja voit tarkastella myös viimeisimpien palveluun lisättyjen, tulossa olevien tai viimeksi lukemiesi kirjojen listausta.

Monipuolinen hakutoiminto löytää etsimäsi helposti - voit etsiä tietoa joko koko Bisneskirjaston valikoimasta tai yksittäisestä teoksesta.

Voit halutessasi kokeilla Bisneskirjaston lukunäkymää ja hakutoimintoja viikon ajan veloituksetta: tilaa koekäyttö ammattikirjojen Verkkokirjahyllyyn, joka vastaa toiminnoiltaan Bisneskirjastoa.

 

Palvelun hinta

Bisneskirjaston käytöstä maksat vuosilisenssin.

Hintaesimerkki:
465 € + alv 10% / yksi henkilökohtainen käyttöoikeus / vuosi.

Tilaaminen

Tilaa Bisneskirjasto yhdelle käyttäjälle kätevästi verkosta tai pyydä tarjous suuremmille käyttäjämäärille soveltuvasta lisenssistä. Onko sinulla kysymyksiä palvelusta? Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Kerromme sinulle mielellämme lisää palvelusta - varaa oma etäesittelyaikasi!

Haluan palveluesittelyn
Sammio