1500x600_paakuva_bisneskirjasto


Bisneskirjasto - Parhaat bisneskirjat yhdessä palvelussa.

Alma Talent Pron palvelukokonaisuuden tuore uutuus on Bisneskirjasto: kattava valikoima parhaita bisneskirjojamme yhdessä palvelussa, diginä luettavissasi missä ja milloin vain.

Kirjoja on kaikkiaan jo yli 60 – mukana myös tuoreimpia uutuuksia. Bisneskirjastossa ilmestyy noin kymmenen uutta kirjaa vuodessa. Saat uutuudet Bisneskirjastoosi heti kirjan painetun version ilmestyessä.

Kirjat käsittelevät johtamisen, liiketoiminnan kehittämisen, sijoittamisen ja itsensä kehittämisen kiinnostavimpia teemoja.

570x570_bisneskirjasto

Näin käytät Bisneskirjastoa

Palvelun löydät osoitteesta bisneskirjasto.almatalent.fi. Etusivulla näet listauksen palvelun kirjoista, ja voit tarkastella myös viimeisimpien palveluun lisättyjen, tulossa olevien tai viimeksi lukemiesi kirjojen listausta.

Monipuolinen hakutoiminto löytää etsimäsi helposti - voit etsiä tietoa joko koko Bisneskirjaston valikoimasta tai yksittäisestä teoksesta.

Voit halutessasi kokeilla Bisneskirjaston lukunäkymää ja hakutoimintoja viikon ajan veloituksetta: tilaa koekäyttö ammattikirjojen Verkkokirjahyllyyn, joka vastaa toiminnoiltaan Bisneskirjastoa.

 

Palvelun hinta

Bisneskirjaston käytöstä maksat vuosilisenssin.

Hintaesimerkki:
787 € + alv 24% / yksi henkilökohtainen käyttöoikeus / vuosi.

Tilaaminen

Tilaa Bisneskirjasto 1-5 käyttäjälle kätevästi verkosta tai pyydä tarjous suuremmille käyttäjämäärille soveltuvasta lisenssistä. Onko sinulla kysymyksiä palvelusta? Ota yhteyttä!

Bisneskirjasto on osa sisältöpalvelukokonaisuuttamme, johon kuuluvat lisäksi Suomen Laki -hakupalvelu, Fokus-teokset ja Verkkokirjahylly.

615x270_suomenlaki

Suomen Laki

Kaikki laista, digitaalisesti. Lue lisää

615x270_fokus

Fokus

Päivittyvät hakuteokset. Lue lisää

615x270_verkkokirjahylly

Verkkokirjahylly

Ammattikirjat diginä. Lue lisää