Kokeile palvelujamme maksutta!

Tilaa veloitukseton koekäyttö

Sisältöpalveluvalikoimaamme kuuluvat Suomen Laki -hakupalvelu, Verkkokirjahylly, Päivittyvät hakuteokset, Bisneskirjasto ja Sijoituskirjasto.

Jos haluat kokeilla sisältöpalvelujamme maksutta, annathan yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme tarpeesi koekäyttöjaksoa varten.

Koekäyttö on veloitukseton eikä sido sinua mihinkään.

Oletko korkeakouluopiskelija? Muistathan, että sinulla on veloitukseton käyttöoikeus useimpiin sisältöpalveluihimme oman koulusi Finnan kautta. Ole tarvittaessa yhteydessä korkeakoulukirjastoosi lisätietojen saamiseksi. Koska saat opiskelijana veloituksettoman käyttöoikeuden palveluihin koulusi kautta, Alma Talent ei avaa koekäyttöjä opiskelijoille.

 

Käsittelemme viestisi viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää palvelujen käytöstä, voit olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme, puh. 020 442 4100 (ma -  pe klo 10.00 – 16.00).

   

Yhteystiedot

Olen kiinnostunut kokeilemaan seuraavia palveluita:
* Antamiasi tietoja käytetään vain tähän yhteydenottopyyntöön vastaamiseen. Tietosi poistetaan järjestelmästämme automaattisesti 12 kuukauden kuluttua.
Sammio