Työ&Ura – tavoita ammattilaiset, onnistu rekrytoinnissa

Työ&Ura on ammattilaisten ja asiantuntijoiden rekrytointikanava Alma Talent -medioissa. Alma Talentin kohderyhmämedioiden kautta tavoitat potentiaaliset työnhakijat ja vaikeasti rekrytoitavat ammattilaiset, jotka eivät välttämättä hae aktiivisesti töitä.

Työ&Ura-osio kulkee läpi Alma Talentin medioiden niin printissä kuin digissä. Kokonaisuuden mediat ovat Kauppalehti, Talouselämä, Arvopaperi, Tekniikka&Talous, Tivi, Mikrobitti, Mediuutiset ja Markkinointi&Mainonta. Kohderyhmämediat ovat oman ammattiryhmänsä yhteisöjä, ja niiden vahvuutena on tiivis lukijasuhde. Laadukkaiden mediabrändien parissa vietetään aikaa ja niiden sisältöihin sitoudutaan. Rekrytointi-ilmoittelu vahvoissa medioissa vahvistaa mielikuvaa yrityksestä oman toimialansa huipputyöpaikkana.

Työ&Ura-rekrytointiosion myynnistä vastaa Monster.fi

Monster on yksi maailman ensimmäisistä verkossa toimivista työnhakupalveluista ja digitaalisten työnhakupalveluiden markkinajohtaja Suomessa. Monster.fi on osa Alma Career- sekä Monster Worldwide -verkostoa. Tarjoamme asiakkaillemme palveluja lähes 70 maassa.

TUTUSTU MAHDOLLISUUKSIIN »

Sammio