Meditapahtumat

Mediuutisten tapahtumissa tavoitat tavoitteesi mukaisesti yleis- ja erikoislääkäreitä, lääkealan ammattilaisia sekä terveydenhuollon päättäjiä. Jokainen järjestämämme tapahtuma on yksilöllinen, sillä räätälöimme tapahtumien sisällöt ja vuorovaikutustyökalut kohderyhmän ja kumppaneiden toiveiden mukaisesti. 

Mediuutiset on sitoutumaton terveydenhuollon uutis- ja ajankohtaismedia lääkäreille, lääkealan ammattilaisille ja päättäjille sekä julkisessa terveydenhuollossa että yrityksissä. Meditapahtumat ovat osa Alma Talentin tapahtumayksikköä.

 

Suomen ainoa sitoutumaton terveydenhuollon uutismedia

Tapahtuma_1500x570pix

Haluttu kanava

Mediuutiset järjestää vuodessa yli 20 ammattilaistapahtumaa ja asiakastilaisuutta. Tapahtumamme tarjoavat alustan ajankohtaisille keskusteluille päivän polttavista kysymyksistä yhdessä keskeisten sidosryhmien ja asiantuntijoiden kanssa kasvokkain.

Joka kolmas B2B-päättäjä nostaa tapahtumat yhdeksi tärkeimmäksi kanavaksi etsiessään tietoa tuotteista ja palveluista hankintapäätöstä tehdessään. 

Mediuutisilla on vahva media- ja tapahtuma osaaminen. Monipuolinen tapahtumatarjontamme ja saanut kiitosta sekä kuulijoilta että kumppaneilta. Vuonna 2017 asiakastyytyväisyytemme kumppanitapahtumissa oli 4,3/5 ja kävijämaksullisissa 4,2/5.

Tapahtumatarjontaamme kuuluvat: kumppani-, koulutustapahtumat ja asiakkaidemme tilaisuuksien järjestäminen. Vastaamme asiakkaamme koko tapahtumaprosessista aina ennakkomarkkinoinnista jälkimarkkinointiin sekä tilavarauksista että sisällöntuotannosta saat palvelut meiltä avaimet käteen -periaatteella.

 

 

Aikaisempia tapahtumia

Keskustelu_520x270pix

Kumppanina

Tapahtumissamme tapaat suomalaiset yleis- ja erikoislääkärit sekä terveysalan valovoimaisimmat asiantuntijat. Tapahtumiemme sisällöt rakennetaan yhdessä kumppaneiden ja asiantuntijoiden kanssa, joissa nostetaan esille terveysalan ajankohtaisimmat ilmiöt. Tapahtumiemme avulla voidaan vahvistaa yritys- tai tuotebrändiä, kohdata uusia asiakkaita ja kumppaneita tai osallistua korkean tason keskusteluun yhdessä johtavien virkamiehien, lääkäreiden ja asiantuntijoiden kanssa. Heräsikö kiinnostus, ole yhteydessä myyntiimme!

 

Saarikko_520x270pix

Tule puhujaksi

Kartoitamme jatkuvasti uusia puhujia ja parhaita käytänteitä sekä tapahtumiin että koulutuksiin. Jos tiedät henkilön, jolla on palava halu kouluttaa lääkäreitä, muita terveydenhuollon ja lääkealan ammattilaisia tai terveydenhuollon päättäjiä niin olethan yhteydessä meihin mediuutiset(at)mediuutiset.fi. 

 

520x270_mediuutiset

Mediamme

Mediuutiset on sitoutumaton terveysalan media, joka tavoittaa kaikki työikäiset lääkärit. Mediuutiset välittää alan ammattilaisten  kuulumiset ja kokoaa ihmiset yhteen printtilehden, verkkopalvelun ja tapahtumien kautta. 75% lääkäreistä pitää lehteä erittäin kiinnostavana tai melko kiinnostavana (Lääkäreiden mielikuvatutkimus 2017).

Yhteystiedot

sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)almamedia.fi

asiakaspalvelu: tapahtumat.asiakaspalvelu(at)almatalent.fi 

MU Päivi Andersson

Päivi Andersson
myyntipäällikkö

p. 040 342 4690

Isa bostrom

Isa Boström
myyntiryhmän päällikkö

p. 050 563 8440

anna marjanen

Anna Marjanen 
myyntipäällikkö

p. 050 555 5250

Sini Mäkinen 270 203

Sini Mäkinen
tapahtumapäällikkö

p. 050 574 5570

tiina-salminen-270-203

Tiina Salminen
tapahtumapäällikkö

p. 040 342 4579

Sammio