Osaamisen kehittämisen palvelut

Alma Talent - osaamisen kehittämisen palvelut

Ajantasainen osaaminen on yrityksen kilpailukyvyn kulmakivi. Alma Talentin monipuoliset osaamisen kehittämisen palvelut varmistavat, että organisaation osaaminen kehittyy, kasvaa ja uudistuu työelämän murroksessa ja vastaa nopeasti muuttuvan toimintaympäristön muutoksiin. Helposti käyttöön otettava tieto tukee henkilöstön jatkuvaa oppimista osana arkea ja varmistaa jatkuvan osaamisen kehittymisen.

Osaamisen kehittämisen palvelut

Seduo - digitaalinen koulutuspalvelu

Seduo

Digitaalinen koulutuspalvelu Seduo tarjoaa kustannustehokkaan ja joustavan ratkaisun henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Jatkuvasti päivittyvä koulutusvalikoima varmistaa osaamisen kehittymisen ja edistyneet analytiikkatyökalut tekevät osaamisen johtamisesta tavoitteellista ja läpinäkyvää.

Koulutukset ja seminaarit

Koulutukset ja seminaarit

Koulutukset ja seminaarit tarjoavat ajankohtaisimmat teemat ja sisällöt oman asiantuntijuuden kehittämiseen ja näkymiä tulevaisuuden kehityssuunnista alansa parhaiden asiantuntijoiden vetäminä. Aiheina monipuolisesti mm. ICT ja tietosuoja, juridiikka (Lakimiesliiton Koulutus), HR ja johtaminen, markkinointi ja viestintä, asiakaspalvelu ja taloushallinto.

Shop Alma Talent

Bisnessisällöt

Alma Talentin bisnessisällöt tarjoavat ratkaisuja asiantuntijuuden syventämiseen ja itsensä kehittämiseen. Valikoima koostuu omien alojensa parhaiden asiantuntijoiden teoksista, aiheina kattavasti liiketoiminnan eri alueet.

Alma Talent kirjat -sovellus

Alma Talent Kirjat -sovellus

Alma Talent Kirjat -sovelluksesta löydät parhaan valikoiman ääni- ja e-kirjoja sekä podcasteja keskittyen bisnessisältöihin, asiantuntijuuden syventämiseen ja yhteiskunnallisiin aiheisiin. Podcast-sarjat tarjoavat näkökulmia moneen eri teemaan aina kiinnostavimpien haastattelijoiden ja vieraiden tuottamina.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Löysitkö etsimäsi vai jutellaanko lisää?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme löytämään tehokkaimmat ratkaisut tarpeisiinne.

Haluan lisätietoja osaamisen kehittämisen palveluista