615x270_tapahtumat

Kasvata arvoasi ammattilaisena

Tapahtumat

Alma Talent Events on ammattilaisille suunnattujen tapahtumien ja koulutusten palveluntuottaja ja B2B-media. 

Järjestämme vuosittain yli 300 koulutusta ja tapahtumaa liiketoiminnan eri osa-alueilta, muun muassa ICT:n, HR:n, markkinoinnin , talouden ja asiakaspalvelun ammattilaisille. Puhujamme ja kouluttajamme ovat oman alansa huippuasiantuntijoita, joilla on taito inspiroivaan esiintymiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme näkemyksiä, uutta tietoa ja kilpailuetua markkinoilla. 

Tapahtumamme ja koulutuksemme perehdyttävät liike-elämän teemoihin käytännönläheisesti. Menemme suoraan liike-elämän ytimeen ja avaamme asioita keskustellen, konkreettisesti ja inspiroivasti. Tapahtumissamme sinulla on myös mahdollisuus verkostoitua ja tavata alasi kiinnostavimpia henkilöitä.

Kumppaniksi?

Tapahtuma on tehokas markkinointi- ja viestintäväline, jossa keskustelut käydään kasvotusten eri alojen ammattilaisten kesken. Laaja valikoima Alma Talent Eventsin erilaisia tapahtumaratkaisuja tarjoavat yrityksellesi myös loistavan mahdollisuuden hankkia liidejä, vahvistaa brändiä ja profiloitua halutussa kohderyhmässä. Eri tapahtumaratkaisujemme avulla löydämme yhdessä sinulle sopivan vaihtoehdon.