615x270_tapahtumat

Rohkeus kasvaa

Tapahtumat

Alma Talent järjestää ammattilaisille suunnattuja tapahtumia, jotka auttavat sinua ja organisaatiotasi menestymään.

Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia tapahtumaratkaisuja, jotka ovat suunniteltu palvelemaan laajasti liiketoiminnan eri osa-alueita. Asiakkaamme ovat muun muassa ICT:n, HR:n, markkinoinnin, talouden ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Puhujamme ovat oman alansa huippuasiantuntijoita, joilla on taito inspiroivaan esiintymiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme näkemyksiä, uutta tietoa ja kilpailuetua markkinoilla. 

Tapahtumamme perehdyttävät liike-elämän teemoihin käytännönläheisesti ja innostavasti. Menemme suoraan liike-elämän ytimeen ja avaamme asioita keskustellen, konkreettisesti ja inspiroivasti. Tapahtumissamme sinulla on myös mahdollisuus verkostoitua ja tavata alasi kiinnostavimpia henkilöitä.

Kumppaniksi?

Tapahtuma on tehokas markkinointi- ja viestintäväline, jossa keskustelut käydään kasvotusten eri alojen ammattilaisten kesken. Laaja valikoima Alma Talent erilaisia tapahtumaratkaisuja tarjoavat yrityksellesi myös loistavan mahdollisuuden hankkia liidejä, vahvistaa brändiä ja profiloitua halutussa kohderyhmässä. Eri tapahtumaratkaisujemme avulla löydämme yhdessä sinulle sopivan vaihtoehdon.