Ajankohtaista

1500x600_tietopalvelu_menestyjat

Menestyjäyritykset tuplaavat kasvun

Vuoden edetessä Suomen pankki on nostanut arviotaan vuoden 2017 Suomen bkt:n kasvusta 2,1 %:iin. Mahdollisesti arvio jopa ylittyy. Suomen Pankki ennakoi kasvun kuitenkin hidastuvan ja olevan 1,7 % vuonna 2018 ja 1,4 % vuonna 2019.

Tarkat Menestyjäkriteerimme täyttävillä yrityksillä kasvu on vuonna 2016 ollut keskimäärin 6,4 %, kun tilinpäätöstietokantamme suomalaisyritysten keskimääräinen kasvu on ollut 2,9 %:n tasolla. Voidaanko siis sanoa, että Menestyjäyritykset tuplaavat kasvun?

Miksi valita kumppani juuri Menestyjäyritysten joukosta? Heillä on se paras osaaminen, paras tuote tai palvelu, minkä ansiosta yritys on menestynyt toimialallaan poikkeuksellisen hyvin. Valitsemalla kumppaniksi Menestyjäyrityksen, tiedät mitä saat. Menestyjäsertifikaatti on konkreettinen osoitus siitä, että monet muutkin ovat havainneet yrityksen hyväksi jo useamman vuoden ajan.

Kasvavan liiketoiminnan lisäksi tyypillinen Menestyjäyritys on keskimääräistä vakavaraisempi ja siten myös turvallinen valinta kumppaniksi. Menestyjä-sertifikaattiin on oikeutettu olemalla toimialansa parhaimmistoa kuuden osa-alueen pohjalta tarkasteltuna: kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, omavaraisuus ja riskinsietokyky. Kultakin osa-alueelta yritystä verrataan oman kokoluokkansa yrityksiin, kaikkiin Alma Talent Tietopalveluiden tietokannan yrityksiin sekä oman vertailutoimialansa yrityksiin. Malli on markkinoiden ainoa, joka on riskin tunnistamisen lisäksi rakennettu hyvien yritysten erottelemiseksi toisistaan.

Valitsemalla kumppaniksi Menestyjäyrityksen tiedät, että taustan tutkiminen on tehty puolestasi ja yritys on taloudellisesti vahvalla pohjalla.

Hanna Pehkonen
yritystutkija
Alma Talent Tietopalvelut

 

  • Päivämäärä: 19.10.2017, 09:30
  • Uutisen tyyppi: Tiedote
  • Teema: Menestyjät

Jaa artikkeli:

Sammio