Ajankohtaista

570x270_tietopalvelut_menestyjat-sertifikaatti

Vuosi 2018 Menestyjän silmin

Vuoteen 2018 lähdetään edellisvuoden positiivisen talouskasvun siivittämänä. Suomen Pankki ennustaa talouden kasvavan 2,5 prosenttia. Menestyjä-yritykset ovat tutkimuksissamme kasvaneet edellisvuosina keskimääräistä nopeammin, ja tämä kehitys tulee todennäköisesti jatkumaan. Heikomman yleisen talouskehityksen aikana Menestyjät ovat toiminnallaan luoneet oman kasvunsa, nyt ne pääsevät lisäksi nauttimaan talouden myötätuulesta. Onkin oletettavaa, että vuosi 2018 tarjoaa Menestyjille entistä suotuisammat edellytykset menestyä myös jatkossa!

Menestyjät panostaneet rekrytointiin

Positiivisen talouskehityksen myötä Suomen työllisyystilanne on parantunut. Haittapuolena EK:n tammikuussa 2018 julkaisemassa Suhdannebarometrissa tuodaan esiin rekrytointivaikeudet, ja osaavan työvoiman saatavuutta pidetään jopa talouskasvun uhkana. Menestyjä-yritykset ovat tutkimustemme mukaan olleet rekrytointikannalla jo useampia vuosia, jolloin niiden resurssit ovat riittävät keskimääräistä parempaan kasvuun. Lisäksi Menestyjien on helpompi rekrytoida uusia osaajia, koska työntekijät arvostavat menestyvää ja taloudellisesti vahvaa työnantajaa.

Alma Talent mukana Menestyjä-yritysten tarinoissa

Alma Talentin tarjoama median, tietopalveluiden ja tapahtumatoiminnan liitto luo ennennäkemätöntä lisäarvoa myös Menestyjä-yrityksille. Olemme ylpeinä mukana Menestyjä-yritysten tarinoissa. Esimerkiksi Alma Talent Tietopalveluiden analyysiosaamiseen perustuvan Menestyjäluokituksen avulla seulomme harvalukuisen Menestyjä-yritysten joukon, jota tuodaan esiin eri mediakanavissamme, kuten Kauppalehdessä.

Balance Consultingin toiminnot ovat nyt osa Alma Talent Tietopalveluita. Menestyjäluokitus pisteyttää yritykset asteikolla 0 ‒100 kuuden taloudellisen osa-alueen perusteella. Lue lisää Menestyjäluokituksesta.
  • Päivämäärä: 20.3.2018, 09:00
  • Uutisen tyyppi: Tiedote
  • Teema: Menestyjät

Jaa artikkeli:

Sammio