Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy - asiakastarina

Tietojen luotettavuus ja tuoreus on tärkeä edellytys työssämme.

Tietopalvelut on nopeakäyttöinen ja erittäin kattava. Olemme huomanneet työajan säästyvän ja kustannusten pienenevän Tietopalveluiden käyttöönoton myötä. Käytämme Tietopalveluja niin asiakas-, yritys- kuin kiinteistötietojen tarkastuksissa ja hauissa.

370x370_aninkainen_moilanen-timo

Luotettavat ja ajantasaiset tiedot ovat kiinteistönvälitysalalla tärkein asia. Karttapalvelu on ollut myös toivottu lisä ja tämä on saanut paljon hyvää palautetta välittäjiltämme. Päivittäisessä toiminnassamme käytämme kiinteistö-, yritys- ja henkilötietohakua sekä tarkistamme riskitekijät. Kiinteistöhausta haemme mm. rasitustodistukset, lainhuutotodistukset, kiinteistörekisteriotteet ja vuokraoikeustodistukset.

Timo Moilanen, liiketoimintajohtaja, Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Aninkainen.fi on vuonna 1964 perustettu yksityinen kiinteistönvälitysketju sekä yksi alan suurimmista toimijoista. Toimimme valtakunnallisesti asuntojen, kiinteistöjen sekä toimitilojen välityksessä. Palvelemme kuluttaja-, yritys- sekä sijoittaja-asiakkaita yli 50 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Olemme saaneet useita Kauppalehden Menestyjäyritys-sertifikaatteja. Tällä hetkellä Aninkainen.fi työllistää lähes 100 välitysalan ammattilaista 16 toimistossa eri puolella Suomea. Voimakkaasti ja maanlaajuisesti kasvava Aninkainen.fi-ketju, yhdistettynä tunnettuun brändiimme, takaa asemamme myös tulevaisuudessa.
Ranking

Kiinteistöalan asiantuntijan tärkein työkalu

Kiinteistöhaun ja karttapalvelun avulla selvität suomalaisten kiinteistöjen perustiedot, tilaat kaikki kiinteistöjä koskevat viralliset asiakirjat, todistukset ja otteet sekä tarkastelet kiinteistöjä kartalla.

Tutustu Kiinteistöhakuun ja karttapalveluun

Yrityshaku

Selvitä suomalaisten yritysten taustat

Monipuolisesta Yrityshausta tarkistat potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien taustat ennen liike- tai kumppanuussuhteen solmimista. 

Tutustu Yrityshakuun

Sammio