Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy - asiakastarina

Tietopalvelut on olennainen työkalumme ja käytämme sitä päivittäin.

Tietopalvelut on nopea ja helppo tapa saada luotettavaa yritys- ja kiinteistötietoa. Palvelua hyödyntävät pääasiassa juristit toimeksiantotyön yhteydessä. Lisäksi saamme palvelusta erilaisia otteita ja tilinpäätöstietoja, joita tarvitaan esimerkiksi yritysjärjestelyissä ja rahoitustransaktioissa. Käytämme Tietopalveluita riskienhallinnassa ja asiakashallinnassa.

Hyödynnämme tietoja laajasti erilaisten toimeksiantojen yhteydessä. Kaupparekisteritiedot ovat tarpeen esimerkiksi laadittaessa yhtiöoikeudellisia asiakirjoja kun taas tilinpäätöstietoja hyödynnämme muun muassa yritys- ja rahoitusjärjestelyissä. Kiinteistötietoja käytämme esimerkiksi kiinteistöihin liittyvissä vakuusjärjestelyissä sekä päätöksentekoon sopimus- ja luottotietoja vaativissa asioissa.

Tietopalvelut on olennainen työkalumme ja käytämme sitä päivittäin. Tieto on ajantasaista ja luotettavaa sekä riittävän täsmällistä ja kattavaa. Tieto on myös helposti saatavilla. Kiinteistö kartalla palvelu tuntuu mielenkiintoiselta uutuudelta, vaikkakin sen käyttö on meillä vielä alkutekijöissä.

370x370_dla_piper_keranen-jaana

Palvelu on mielestämme hyödyllinen ja tärkeä osa työtämme. Se tehostaa työtämme ja säästää aikaa sekä kustannuksia. Palvelua on helppo käyttää, tiedot saadaan välittömästi ja ajankohtainen sisältö on luotettavaa. Myös hinnoittelu on selkeää. Jos apua tarvitaan, asiakaspalvelu auttaa erittäin hyvin – myös suora kontakti yhteyshenkilöön toimii hyvin.

Jaana Keränen, Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy

Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy kuuluu Suomen johtaviin asianajotoimistoihin. DLA Piper Finland Oy palvelee kotimaisia ja kansainvälisiä yritysasiakkaita sekä julkisoikeudellisia yhteisöjä kaikilla liikejuridiikan osa-alueilla. DLA Piper Finland Oy:n asiakkaita ovat muiden muassa yritykset teknologian, vakuutuksen, teollisuuden, vähittäiskaupan, rakentamisen ja palvelujen aloilta, julkisen sektorin organisaatiot sekä rahoituslaitokset. Tehtävämme on tuottaa kunkin asiakkaamme tarpeisiin soveltuvat kestävät ja käytännönläheiset juridiset ratkaisut ja palvelut. DLA Piper Finland Oy toimii Helsingin keskustassa ja työllistää noin 50 ammattitaitoista lakimiestä, jotka ovat kartuttaneet osaamistaan sekä asianajotoiminnassa että liiketoiminnan eri sektoreilla Suomessa ja ulkomailla.

Ranking

Kiinteistöalan asiantuntijan tärkein työkalu

Kiinteistöhaun ja karttapalvelun avulla selvität suomalaisten kiinteistöjen perustiedot, tilaat kaikki kiinteistöjä koskevat viralliset asiakirjat, todistukset ja otteet sekä tarkastelet kiinteistöjä kartalla.

Tutustu Kiinteistöhakuun ja karttapalveluun

Yrityshaku

Selvitä suomalaisten yritysten taustat

Monipuolisesta Yrityshausta tarkistat potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien taustat ennen liike- tai kumppanuussuhteen solmimista. 

Tutustu Yrityshakuun

Sammio