Asianajotoimisto Norros Oy - asiakastarina

Yritys- ja kiinteistötiedot voidaan tarkistaa nopeasti ja luottaa siihen, että tiedot ovat oikein.

Olemme pitkäaikainen Tietopalveluiden asiakas ja käytämme yritys- ja kiinteistötietoja tapauskohtaisesti. Kiinteistötietoja tarkistamme erityisesti perunkirjoitusten tai perhetilanteisiin liittyvien muutosten myötä. Tarkistamme lainhuudot ja kiinnitykset.

Kiinteistöhaun hakuominaisuudet ovat monipuoliset, kiinteistöä voidaan hakea nimellä tai osoitteella, kiinteistötunnus ei aina ole asiakkaalla tiedossa. Kiinteistöhaun karttapalvelu on nopea ja helppo tapa tarkistaa virallinen kiinteistön tilan nimi. Puhekielessä usein sukutiloista puhutaan esimerkiksi talon nimellä, joten karttapalvelun avulla voidaan yhdessä asiakkaan kanssa etsiä oikea paikka kartalta, jotta saadaan viralliset tiedot papereihin. Kartalle saadaan rajapyykit ja mittausominaisuutta voidaan hyödyntää esimerkiksi rantaviivan pituutta laskettaessa. Kartta voidaan tulostaa liitteeksi, jotta jatkossakin tiedot ovat tallessa.

370x370_norros-tapani

Yritystiedoista tarkistetaan yritysten oikeat nimet, y-tunnukset, vastuuhenkilöt, tilinpäätökset ja sidokset. Henkilötietoja hyödynnetään luottotietojen tarkistuksessa ja perheoikeudellisissa asioissa.

Tietopalvelut on nopea ja kätevä työkalu tietojen tarkistamiseen.

Tapani Norros, Asianajotoimisto Norros Oy

Asianajotoimisto Norros Oy:n asiakkaita ovat koti- ja ulkomaiset yksityishenkilöt sekä pk-yritykset. Palvelemme asiakkaitamme pääasiassa seuraaviin oikeuden osa-alueisiin liittyvissä asioissa: yleinen siviilioikeus, perheoikeus ja perintöoikeus käsittäen neuvontapalvelut ja oikeudenkäynnit. Toimimme pesänselvittäjänä ja pesänjakajana sekä perintötilanteissa että erotilanteissa, toimitamme perunkirjoituksia ja autamme testamenttiasioissa. Hoidamme myös asiakkaittemme rikos- ja vahingonkorvausasioita.

Yrityshaku

Selvitä yritysten taustat Yrityshausta

Monipuolisesta Yrityshausta tarkistat potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien taustat ennen liike- tai kumppanuussuhteen solmimista. 

Tutustu Yrityshakuun

Henkilö- ja osoitehaku

Luotettavaa tietoa yksityishenkilöistä

Henkilö- ja osoitehaussa on henkilön asumiseen, perheeseen ja omistuksiin liittyviä tietoja. Tiedot ovat luvanvaraisia.

Lue lisää Henkilö- ja osoitehausta

Sammio