Heirol Oy - asiakastarina

Lisenssiin kuuluvat Yrityshaun perustiedot ovat niin kattavat, että niillä pärjää pitkälle tietojen tarkistamisessa.

370x370_heirol_moborg_rolf

Toimintamme perustana on laajan asiakaskunnan ja toimialan vahva tuntemus. Tuemme tätä osaamista Tietopalvelujen tarjoamilla yritystiedoilla etenkin silloin, kun kyseessä on uusi asiakas. Silloin tarkastamme taustat: muun muassa yrityksen perustiedot, vastuuhenkilöt sekä luottotiedot. Sopimuslisenssiin sisältyy kaikki keskeinen tieto. Maksuviive-tuote tarjoaa arvokasta tietoa asiakkaan maksukäyttäytymisestä.

Rolf Moborg, Heirol Oy

Heirol Oy on tuonut laadukkaita keittiövälineitä suomalaisten ruokapöytiin lähes 25 vuoden ajan. Heimo Lehtonen perusti yrityksen poikansa Rolf Moborgin kanssa aloittamalla toiminnan Lehtosen autotallista. Nykyään yritys työllistää 13 henkilöä, ja Kaarinassa sijaitsevat noin 3000 neliön varasto sekä toimitilat. Heirol Oy on noussut nopeasti yhdeksi Suomen johtavista keittiön pienvälineiden valmistuttajista.

Heirolin toiminta-ajatus on ollut kunnianhimoinen alusta alkaen. Haluamme tuoda markkinoille laadukkaita, käytännöllisiä ja kauniita keittiövälineitä, jotka innostavat suomalaisia valmistamaan ruokaa kotona. Haluamme saada perheet viettämään enemmän aikaa yhdessä keittiössä ja ruokapöydän äärellä.

Kehitämme yli 20 vuoden kokemuksella suomalaisille laadukkaita ja aikaa kestäviä tuotteita. Teemme yhteistyötä maailman johtavien valmistajien kanssa, jotta voisimme taata Heirol-tuotteille mahdollisimman korkean laadun. Heirol-nimen alta löytyy useita laadukkaita tuotemerkkejä, jotka käyvät vaativillekin kokeille ja ruoanlaiton harrastajille.

Yrityshaku

Selvitä yritysten taustat Yrityshausta

Monipuolisesta Yrityshausta tarkistat potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien taustat ennen liike- tai kumppanuussuhteen solmimista. 

Tutustu Yrityshakuun

Sopimuslisenssiin sisältyvät palvelutuotteet

Sopimusasiakkaanamme hyödyt kuukausilisenssiin kuuluvista palvelutuotteista, joita ovat Kaupparekisteritiedot, Vastuuhenkilöt ja nimenkirjoittajat sekä yrityksen päättäjät.

Tilaa Tietopalvelut yrityksesi käyttöön

Sammio