NCC-yhtiöt - asiakastarina

Parasta palvelussa on sen kattavuus – kaikki tarvittavat yritys- ja kiinteistötiedot löytyvät aina vaivatta ja nopeasti.

Hyödynnämme  Tietopalveluja laaja-alaisesti. Käytämme sekä yritys- että kiinteistötietoja. Yrityspuolelta haemme kaupparekisteritietoja, yhtiöjärjestyksiä, luottoluokituksia ja raportteja. Kiinteistöpuolelta haemme lainhuuto- ja rasitustodistuksia sekä kiinteistörekisteriotteita. Linkitykset tehostavat työtä ja karttapalvelu on erittäin hyvä lisä.

Luotettavat ja ajantasaiset tiedot ovat olennaisia arvioinnissa, analysoinnissa ja päätöksenteon tukena sekä riskienhallinnassa. Talous-, laki- ja hallinto-osastomme käyttävät eniten yritysten taloustietoja ja raportteja. Kiinteistökehitys-yksikössämme yritystietoja hyödynnetään myös toimitilojen vuokraamisessa ja markkinoinnissa. Prospektointi on järjestelmällistä: tarkastamme tilinpäätöstiedot, historiatiedot, tilinpäätösanalyysit, luottotiedot, kytkökset muihin yrityksiin sekä nimenkirjoitusoikeudet sopimuksentekovaiheessa. Hankekehityksessä käytämme Tietopalveluja tietolähteenä toimitilojen taustakartoitukseen. Kartoitamme viikoittain uusia investointimahdollisuuksia NCC:lle tai yhteistyökumppaneille, jolloin haemme tietoja tonteista, kiinteistöistä, omistajista ja yrityksistä. Selvitämme tarkkaan myös yhteistyökumppaneiden taustat. Tärkeää on, että tietopalveluista löytyy nopeasti kaikki tarvittavat tiedot kiinteistöistä ja niiden omistajista yritystietoineen ja sidosryhmineen.

370x370_ncc_teras_pia

Tietopalvelut sujuvoittaa työn tekemistä ja säästää aikaa. Palvelua on helppo, nopea ja kätevä käyttää. Perustietoja voi tarkastella veloituksetta, mikä on hieno lisäominaisuus. Lisäarvoa tuo myös se, että tiedot raporttien sisällöstä ja niiden hinnoittelu löytyy yhden napin takaa. Asiakaspalvelu on nopea ja osaava ja avun saa hetkessä.

Pia Teräs, NCC-yhtiöt

NCC-yhtiöt on pohjoismaiden johtavia kiinteistö- ja rakennusalan yrityksiä. Markkina-aluetta ovat Pohjoismaat, mutta toimintaa on myös Saksassa, Baltiassa ja Pietarissa. NCC luo kestävän kehityksen mukaisia työ-, asuin- ja toimintaympäristöjä. Liiketoiminta-alueita ovat talonrakentaminen ja infrarakentaminen, asunto- ja kiinteistökehitys sekä kiviaines, asfaltti ja tienhoito. NCC kehittää ja rakentaa asuntoja ja toimitiloja, teollisuustiloja, julkisia rakennuksia, teitä ja infrastruktuuria.

Ranking

Kiinteistöalan asiantuntijan tärkein työkalu

Kiinteistöhaun ja karttapalvelun avulla selvität suomalaisten kiinteistöjen perustiedot, tilaat kaikki kiinteistöjä koskevat viralliset asiakirjat, todistukset ja otteet sekä tarkastelet kiinteistöjä kartalla.

Tutustu Kiinteistöhakuun ja karttapalveluun

Yrityshaku

Selvitä suomalaisten yritysten taustat

Monipuolisesta Yrityshausta tarkistat potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien taustat ennen liike- tai kumppanuussuhteen solmimista. 

Tutustu Yrityshakuun

Sammio