Realia Group Oy - asiakastarina

Tieto lisää tulosta. Se vahvistaa omaa ammattitaitoa ja vakuuttaa asiakkaan.

Käytämme Tietopalveluja kaikilla konsernin osa-alueilla – tietoa hyödynnetään jatkuvasti ja järjestelmällisesti. Tieto on kattavaa, luotettavaa ja aina ajantasaista. Kaikki tarpeellinen löytyy nopeasti ja palvelun käytettävyys on hyvä.

Kiinteistöhaku palvelee kiinteistövälittäjiämme aina myyntitoimeksiannosta itse kaupantekoon. Kiinteistöhausta saa nopeasti ajantasaista tietoa mm. alueen toteutuneista kauppahinnoista, kiinteistöistä sekä monipuoliset karttapalvelut. Kiinteistövälittäjiemme käytössä ajantasainen tieto tukee vahvaa ammattitaitoa ja asiantuntijuutta, näin asiakkaan saama palvelu on parasta mahdollista. Myös isännöintipalvelumme hyödyntävät Tietopalveluja, tarvittavat viralliset asiakirjat saadaan kätevästi yhdellä haulla ja Asukaskyselypalvelu kertoo kiinteistön asukastiedot reaaliaikaisesti. Vuokravälittäjille olennaisia tietoja ovat henkilö- ja luottotiedot. Tietopalveluiden monipuolinen tarjonta mahdollistaa yritys- ja kiinteistötiedon hyödyntämisen myös strategiatyössä sekä tarjoaa taustatietoa päätöksentekotilanteissa.

370x370_matti-bergendahl_realia

Tiedon hakeminen keskitetysti tehostaa työntekoa. Se myös vapauttaa aikaa asiakkaan kanssa työskentelyyn: tavoitteenamme on tuottaa aina mahdollisimman myönteisiä asiakaskokemuksia.

Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Realia Group Oy

Realia Group Oy on Suomen suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Vuotuinen liikevaihtomme on noin 100 miljoonaa euroa ja Realia Groupin palveluksessa on yli 1600 henkilöä.Yli 200 toimipisteen verkostomme kattaa maantieteellisesti koko Suomen.Yhteistä kaikille yrityksillemme on tahto kasvaa, toimia kilpailukykyisesti sekä asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla.

Realia Group -konserni perustettiin vuonna 2006 liiketoimintakauppojen myötä. Realia Groupin tytäryhtiöitä ovat tunnetut valtakunnalliset kiinteistönvälitysyhtiöt Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys ja Huom! Huoneistomarkkinointi. Kiinteistöjohtamisen liiketoiminnan puolella Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys ja Realia Management puolestaan palvelee yritys- ja sijoittajasektoria niin manageerauksen kuin toimitilapalveluiden kautta (manageeraus, toimitilavälitys, arviointi ja konsultointi) sekä kuluttaja-asiakkaita muuan muassa Realia Asuntovuokraus -brändillä. Realia Management on Suomen suurin vuokra-asuntovälittäjä tehden 10 000 vuokrausta vuodessa. Suomen toimintojen lisäksi Realia Groupiin kuuluu vuonna 2007 tehdyn liiketoimintakaupan myötä Ober-Haus-konserni, joka palvelee kiinteistöalan asiakkaita Baltian maissa.

Ranking

Kiinteistöalan asiantuntijan tärkein työkalu

Kiinteistöhaun ja karttapalvelun avulla selvität suomalaisten kiinteistöjen perustiedot, tilaat kaikki kiinteistöjä koskevat viralliset asiakirjat, todistukset ja otteet sekä tarkastelet kiinteistöjä kartalla.

Tutustu Kiinteistöhakuun ja karttapalveluun

Asukaskysely

Reaaliaikaiset rakennusten ja huoneistojen asukastiedot Asukaskyselypalvelusta

Jos vastaat asunto-osakeyhtiön tai kiinteistöosakeyhtiön isännöinnistä tai työskentelet yhtiön valtuuttamassa huoltoyhtiössä, Asukaskyselypalvelusta saat käyttöösi reaaliaikaiset tiedot asukkaista.

Tutustu Asukaskyselypalveluun

Sammio