Tilintarkastustoimisto Selinheimo Oy - asiakastarina

Teemme tarkkaa työtä, siksi myös käyttämämme tiedon on oltava täsmällistä ja luotettavaa.

Käytämme Tietopalveluja säännöllisesti. Kiinteistöhausta haemme rasitustodistukset ja lainhuutotodistukset. Yrityshausta saamme yritysten perustiedot nähtäville nopeasti ja ilman erillistä veloitusta. Tarpeen vaatiessa otamme yhtiöjärjestyksen, kaupparekisteriotteen ja selvitämme vastuuhenkilösidokset. Kun saamme tarjouspyynnön uudelta asiakkaalta, tarkistamme yrityksen perustiedot ja arvioimme riskitekijät mm. maksuhäiriöt sekä maksuviiveet.

370x370_seliheimo_heli-haapasalo

Tietopalvelun käyttäminen on sujuvaa. Linkitykset toimivat hyvin ja säästävät työaikaa. Perustiedot kuuluvat sopimuslisenssiin ja kun tuote on maksullinen, €-merkki kertoo siitä selkeästi. Meidän käyttötavallamme Tietopalvelut on edullinen verrattuna alan muihin toimijoihin.

Heli Haapasalo, Tilintarkastustoimisto Selinheimo Oy

Tilintarkastustoimisto Selinheimo Oy on keskuskauppakamarin hyväksymä tilintarkastusyhteisö (KHT-yhteisö). Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa pienyrityksistä, keskisuurista yrityksistä sekä asunto-osakeyhtiöistä pääkaupunkiseudulla.

Tilintarkastus on ydinosaamistamme. Varmistamme taloudenhoidon laillisuuden, kirjanpidon ja tilinpäätösten oikeellisuuden sekä sisäisen valvonnan riittävyyden. Lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi teemme myös erityistilintarkastuksia. Annamme myös lakisääteisiä tilintarkastajan lausuntoja ja todistuksia.

Haluamme olla yrityksesi luottokumppani. Palvelumme on joustavaa ja asiakaslähtöistä. Tilintarkastuksen ohessa etsimme arvokasta tietoa, joka tukee johdon päätöksentekoa ja liiketoiminnan suunnittelua. Tarjoamme myös konsultointipalveluita esimerkiksi yrityksen perustamiseen ja verotukseen liittyen.

Yrityshaku

Selvitä yritysten taustat Yrityshausta

Monipuolisesta Yrityshausta tarkistat potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien taustat ennen liike- tai kumppanuussuhteen solmimista. 

Tutustu Yrityshakuun

Tarkasta yritysten maksuhäiriöt ja maksuviiveet

Yrityshausta saat sekä yrityksen maksuhäiriötiedot että maksuviivetiedot. 

Tutustu maksuviiveet -malliraporttiin

Tutustu yrityksen maksuhäiriöt -malliraporttiin

Sammio