Suomen Kiinteistönvälittäjät ry - asiakastarina

Tietopalvelut helpottaa SKVL:n kiinteistönvälittäjien arkea

Meidän jäsenemme ovat erittäin ammattitaitoisia ja työhönsä sitoutuneita pieniä yrityksiä. Täysverisiä yrittäjiä, jotka laittavat itsensä toden teolla likoon asiakkaan vuoksi. Siksi heillä on oltava parhaat työkalut käytössään.

Yli 430 paikallisesta toimipisteestä koostuva SKVL on suurempi toimija kuin kiinteistönvälitysalalla Suomessa toimivat ketjut. Laajasta välittäjäyhteisöstä löytyy vankan kokemuksen ohella runsaasti paikallistietämystä. Myös lakiasioihin panostetaan jatkuvasti. 

Haluamme tarjota aitoa, henkilökohtaista ja yrittäjävetoista kiinteistönvälityspalvelua, jossa asiakas otetaan oikeasti huomioon. Sitä työtä helpottavat Tietopalveluiden korkealaatuiset tuotteet.

Katso videolta, miten SKVL:n jäsenyritykset hyödyntävät Tietopalveluita

Kaikki tarvittavat kiinteistö-, yritys- ja henkilötiedot yhdestä osoitteesta

SKVL:n jäsenyritykset saavat Tietopalveluiden kautta päivittäisessä välittäjän työssään tärkeitä käytännön työkaluja, kuten taustatietoja kiinteistöistä, yrityksistä ja henkilöistä. Esimerkiksi Karttapalvelussa voi tarkastella kiinteistön pinta-alaa, hintahistoriaa, sijaintia, kiinteistöä koskevia rasitteita sekä alueella toteutuneita kiinteistöjen kauppahintoja. Nämä helpottavat kiinteistön hinnan arviointia. Lisäksi saamme Tietopalveluista ne rekisteriotteet ja asiakirjat, joita tarvitaan kiinteistön markkinointiin sekä varsinaiseen kauppaan.

Yrityksiä koskevista tiedoista nostan esiin yhtiöjärjestyksen ja vastuuhenkilöt. Myös rahanpesulaki velvoittaa selvittämään yritysten taustat tarkoin. Lisäksi SKVL:n välittäjät hakevat tietoja yksityishenkilöistä. Esimerkiksi vuokranantajan pyynnöstä selvitämme, mitä tietoja vuokralaisista löytyy – nykyäänhän jo lakikin velvoittaa meitä välittäjiä selvittämään henkilöiden taustat. 

SKVL:n jäsenyritykset arvostavat monipuolista, luotettavaa ja selkeästi paketoitua tietopalvelua, joka toimii missä vain. Olemme tyytyväisiä myös Tietopalveluiden hinnoitteluun, joka ”vastaa hyvin meidän käyttöä". Kun me välittäjät olemme kentällä asiakkaan luona, tarvitsemme etsimämme taustatiedot pikaisesti. Siinä työssä Tietopalvelut on osoittautunut hyväksi, joustavaksi ja dynaamiseksi työkaluksi, koska se toimii tabletilla niin hyvin. Kiireen keskellä sitä arvostaa myös visuaalista selkeyttä: esimerkiksi Karttapalvelussa kiinteistön tierasitteet erottuvat väreinä.

Kunnon työkalu ja palveluasenne takaa tyytyväiset asiakkaat 

Hyvä asiakaskokemus syntyy keskinäisestä luottamuksesta ja siitä, että ihmiset ovat tyytyväisiä toisiinsa. Hyvässä asiakassuhteessa molemmat osapuolet kantavat vastuun asioista ja arvostavat sitä, että toinen on asiantuntija työssään. Juuri tästä yhteistyössämme on kyse: Tietopalvelut pystyy tarjoamaan meille markkinoiden parhaat ja luotettavimmat työkalut, ja he tietävät olevansa tekemisissä poikkeuksellisen sitoutuneiden ammattivälittäjien kanssa. Tietopalvelut on osoittautunut mukavaksi ja joustavaksi kumppaniksi, jonka kanssa on helppo toimia. Dialogimme toimii hienosti, ja saamme antaa ideoita siihen, miten palvelua tulisi kehittää jatkuvasti muuttuvan toimintaympäristömme tarpeisiin.

 

370x370_mannerberg_jussi

Sitoutunut kumppani tekeekin aina kaikkensa toisen työn helpottamiseksi. Siinä Tietopalvelut on onnistunut erinomaisesti. Kaikki asiat ovat sovittavissa, ja meille tarjotaan juuri sitä, mitä jäsenemme tarvitsevat. Meitä kuunnellaan, sillä saan Tietopalveluilta hienoja vastauksia asiantuntijapalautteisiimme ja kehitysideoihimme. SKVL:n tehtävänähän on kehittää yhteistyötä siten, että se parhaiten palvelee meidän jäsenyritysten etuja. 

Jussi Mannerberg, toimitusjohtaja, Suomen Kiinteistönvälittäjät ry SKVL

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry on yli 400 jäsenyrityksen ja yli 1 300 kiinteistönvälittäjän järjestö, joka on edustanut yrittäjävetoisia kiinteistönvälitysyrityksiä maassamme jo 71 vuoden ajan. Alan edelläkävijänä ja suurimpana toimijana SKVL on tullut tunnetuksi ammattitaitoisesta ja täydellisen asiakaslähtöisestä palvelustaan. 

 

Ranking

Kiinteistöalan asiantuntijan tärkein työkalu

Kiinteistöhaun ja karttapalvelun avulla selvität kiinteistöjen perustiedot, tilaat kaikki kiinteistöjä koskevat viralliset asiakirjat, todistukset ja otteet sekä tarkastelet kiinteistöjä kartalla.

Tutustu Kiinteistöhakuun ja karttapalveluun

Yrityshaku

Taustatiedot myös yrityksistä

Kun tehdään kauppaa yrityksen kanssa, on yritysten taustojen tarkastaminen paikallaan. Myös rahanpesulaki velvoittaa selvittämään yritysten taustat tarkoin.

Tutustu monipuoliseen Yrityshakuun
Henkilö- ja osoitehaku

Yksityishenkilön taustojen selvittäminen

Monesti välittäjä selvittää vuokranantajan pyynnöstä, mitä tietoja vuokralaisista löytyy. Myös laki velvoittaa välittäjiä selvittämään henkilöiden taustat. 

Selvitä henkilön taustat Henkilö- ja osoitehaun avulla

Sammio