Henkilö- ja osoitehaku

Luvanvaraista tietoa yksityishenkilöistä

Henkilö- ja osoitehaku on Väestötietojärjestelmän (VTJ) tietoihin perustuva palvelu, josta voi henkilötunnuksella hakea mm.

  • henkilön nimen
  • osoiteen
  • äidinkielen
  • edunvalvontatiedot
  • elossaolo tiedon.

Tilaa palvelu käyttöösi

Palvelusta saatavien tietojen laajuus riippuu asiakasorganisaation toimialasta ja tietojen käyttötarkoituksesta. Kaikkein laajimmat tiedot ovat saatavissa pankki- ja vakuutustoimialalle, jolloin tiedoissa on mukana myös henkilön asumiseen, perheeseen ja omistuksiin liittyviä tietoja.  Tutustu toimialoihin, jotka saavat Henkilö- ja osoitehaun käyttöönsä ja mihin käyttötarkoituksiin.

Palvelu on luvanvarainen. Lupa tietojen käyttöön haetaan tilauksen yhteydessä. Henkilö- ja osoitehaun voi tilata lisäpalveluna kaikkiin palvelupaketteihin. 

Tietopalvelut lyhyesti

Tietopalvelut on kattava tietopalvelukokonaisuus verkossa (tietopalvelut.almatalent.fi), joka koostuu yritys-, kiinteistö- ja henkilötiedoista. Yritys voi valita tarpeitaan vastaavan paketin Tietopalveluiden palveluvalikoimasta ja täydentää sitä haluamillaan lisäpalveluilla. Valmiit palvelupaketit sekä tilattavat lisäpalvelut löytyvät tilaussivulta. Palveluiden käyttö perustuu kuukausilaskutukseen.

570x270_tietopalvelut_luottotiedot

Tarkasta henkilön luottotiedot

Yksityishenkilöiden maksuhäiriöt ovat kasvava ongelma Suomessa. Siksi liikekumppanin, asiakkaan tai vuokralaisen luottotiedot on syytä tarkastaa ennen yhteistyön aloittamista. 

Lue lisää

570x270_tietopalvelut_yrityshaku

Selvitä yritysten taustat

Monipuolisesta Yrityshausta tarkistat potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien taustat ennen liike- tai kumppanuussuhteen solmimista. 

Tutustu Yrityshakuun

570x270_tietopalvelut_otayhteytta

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

Sammio