Lahjoitusasiat

Selvitä lahjoitusasioita koskevat tiedot lahjoitusasioiden rekisteristä

Lahjoitusasioiden rekisteri tuo julkisiksi läheisten ihmisten välisiä lahjoituksia koskevat tiedot. Rekisterin tarkoitus on näin suojata lahjansaajaa velkojien maksuvaatimuksilta esimerkiksi sellaisessa tilanteessa, jossa lahjanantaja ajautuu konkurssiin tai ulosottoon.

Lahjoitusasioiden rekisteriin kirjataan kaikki maistraatille ja tuomioistuimille tehdyt ilmoitukset henkilöiden välisistä lahjoituksista. Rekisteriä ylläpitävät maistraatit.

Tilaa palvelu käyttöösi

Lahjoitusraportista käy ilmi:

  • lahjanantajan nimi ja henkilötunnus/syntymäaika
  • lahjansaajan nimi ja henkilötunnus/syntymäaika
  • lahjanantajan kotikunta tai asuinvaltio
  • lahjanantajan tai lahjansaajan mahdollinen nimenmuutos
  • lahjan kohde ja sen antamisen ajankohta 
  • lahjoitusasiaa koskevan ilmoituksen vastaanotto- ja rekisteröintipäivä, sen rekisteröinyt maistraatti sekä lahjoitusasian tunnistetiedot.

Palvelu on luvanvarainen. Lupa tietojen käyttöön haetaan tilauksen yhteydessä. Käyttöoikeus lahjoitusasioiden rekisterin tietoihin on mahdollista tilata lisäpalveluna kaikkiin palvelupaketteihin.

Katso malliraportti lahjoituksesta

Tietopalvelut lyhyesti

Tietopalvelut on kattava tietopalvelukokonaisuus verkossa (tietopalvelut.almatalent.fi), joka koostuu yritys-, kiinteistö- ja henkilötiedoista. Yritys voi valita tarpeitaan vastaavan paketin Tietopalveluiden palveluvalikoimasta ja täydentää sitä haluamillaan lisäpalveluilla. Valmiit palvelupaketit sekä tilattavat lisäpalvelut löytyvät tilaussivulta. Palveluiden käyttö perustuu kuukausilaskutukseen.

570x270_tietopalvelut_luottotiedot

Tarkasta henkilön luottotiedot

Yksityishenkilöiden maksuhäiriöt ovat kasvava ongelma Suomessa. Siksi liikekumppanin, asiakkaan tai vuokralaisen luottotiedot on syytä tarkastaa ennen yhteistyön aloittamista. 

Lue lisää

570x270_tietopalvelut_yrityshaku

Selvitä yritysten taustat

Monipuolisesta Yrityshausta tarkistat potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien taustat ennen liike- tai kumppanuussuhteen solmimista. 

Tutustu Yrityshakuun

Ota yhteyttä Alma Talent Tietopalveluihin

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

Sammio