Henkilön maksuhäiriöt 

Tarkasta aina kumppanisi luottokelpoisuus

Yksityishenkilöiden maksuhäiriöt ovat kasvava ongelma Suomessa. Siksi kannattaa tarkistaa uuden lupaavalta vaikuttavan liikekumppanin, asiakkaan tai vuokralaisen luottotiedot eli maksuhäiriömerkinnät ennen yhteistyön tai vuokrasuhteen aloittamista. Näin vältyt ikäviltä tilanteilta jatkossa. 

Maksuhäiriömerkintöjen tarkastus on käytettävissä kaikkien palvelupakettien kautta.

Tilaa palvelu käyttöösi

Maksuhäiriöraportista käy ilmi:

  • henkilöä koskevan maksuhäiriön laatu ja suuruus (euroissa)
  • velkojatiedot (maksuhäiriömerkinnän saanutta henkilöä velkova taho)
  • maksuhäiriön toteamisajankohta eli rekisteröintipäivä
  • tieto maksuhäiriön aiheuttaneen velan suorittamisesta
  • luottotietolaki ja muut siinä mainitut maksuhäiriöihin liittyvät tiedot
  • henkilön liiketoimintakiellot.

Maksuhäiriöraportti perustuu Bisnode Finland Oy:n ylläpitämään Luottotietorekisteriin. Selkeästä raportista voit tarkistaa henkilön luottotiedot ja hänelle mahdollisesti rekisteröidyt maksuhäiriömerkinnät. Maksuhäiriöiden ja julkisten merkintöjen selitteet.

Tarvitsetko henkilön luottotietoja vain satunnaisesti? Tilaa täältä maksuhäiriöraportti, jonka voit maksaa verkkopankkitunnuksillasi.

Tietopalvelut lyhyesti

Tietopalvelut on kattava tietopalvelukokonaisuus verkossa (tietopalvelut.almatalent.fi), joka koostuu yritys-, kiinteistö- ja henkilötiedoista. Yritys voi valita tarpeitaan vastaavan paketin Tietopalveluiden palveluvalikoimasta ja täydentää sitä haluamillaan lisäpalveluilla. Valmiit palvelupaketit sekä tilattavat lisäpalvelut löytyvät tilaussivulta. Palveluiden käyttö perustuu kuukausilaskutukseen.

Selvitä kumppanin yrityssidokset

Uudella liikekumppanilla saattaa olla sidoksia yritysmaailmaan, ja sinun on hyvä olla niistä tietoinen. Sopimusasiakkaanamme tarkastat kätevästi ajantasaiset tiedot suomalaisten yksityishenkilöiden yrityssidoksista. 

Henkilön yrityssidokset tarkastat Yrityshausta

570x270_tietopalvelut_yrityshaku

Selvitä yritysten taustat

Monipuolisesta Yrityshausta tarkistat potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien taustat ennen liike- tai kumppanuussuhteen solmimista. 

Tutustu Yrityshakuun

570x270_tietopalvelut_otayhteytta

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

Sammio