Asukaskysely

Reaaliaikaiset rakennusten ja huoneistojen asukastiedot Asukaskyselypalvelusta

Isännöitsijät ja huoltoyhtiöt tarvitsevat työssään tarkkoja tietoja taloyhtiön asukkaista. Jos vastaat asunto-osakeyhtiön tai kiinteistöosakeyhtiön isännöinnistä tai työskentelet yhtiön valtuuttamassa huoltoyhtiössä, Asukaskyselypalvelusta saat käyttöösi reaaliaikaiset tiedot asukkaista. Voit hakea tiedot joko rakennuksen kaikista asukkaista tai huoneistokohtaiset asukastiedot.

Mihin tarkoituksiin asukastietoja voi hakea?

Asukaskyselypalvelun käyttäjälle näkyvät ne taloyhtiöt ja rakennukset, joita he hallinnoivat (eli joissa yrityksellä on voimassaoleva toimeksiantosopimus). Asukastietoja voi hakea asukastietojen hallintaa ja tarkastamista varten sekä asukastietojen perusteella luotavien tai niitä sisältävien asiakirjojen laatimista varten.

Miten saat asukastiedot käyttöösi?

Väestörekisterikeskuksen ylläpitämästä valtakunnallisesta Väestötietojärjestelmästä saatavat asukastiedot ovat aina luvanvaraisia. Niiden käyttö edellyttää Väestörekisterikeskuksen myöntämää käyttölupaa, joka haetaan tilauksen yhteydessä. Asukaskyselyn voi tilata lisäpalveluna kaikkiin palvelupaketteihin. Sopimusasiakkaanamme voit hakea asukaskyselypalvelusta reaaliaikaisia asukasluetteloita ja asukastietoja juuri silloin kun niitä työssäsi tarvitset. 

Asukaskysely tarjoaa sinulle:

  • Luettelon taloyhtiön kaikista asukkaista (huoneistotunnus, nimet, syntymäajat, huoneistoon muuttopäivä).
  • Huoneistokohtaiset asukastiedot (nimi, syntymäaika, huoneistoon muuttopäivä).
  • Rakennuksen perustiedot.
  • Tiedot rakennuksen kaikista asukkaista: vakituiset ja tilapäiset asukkaat eriteltynä.

Tietopalvelut lyhyesti

Tietopalvelut on kattava tietopalvelukokonaisuus verkossa (tietopalvelut.almatalent.fi), joka koostuu yritys-, kiinteistö- ja henkilötiedoista. Yritys voi valita tarpeitaan vastaavan paketin Tietopalveluiden palveluvalikoimasta ja täydentää sitä haluamillaan lisäpalveluilla. Valmiit palvelupaketit sekä tilattavat lisäpalvelut löytyvät tilaussivulta. Palveluiden käyttö perustuu kuukausilaskutukseen.

570x270_tietopalvelut_henkilotiedot

Henkilö- ja osoitehaku

Luvanvaraista tietoa yksityishenkilöistä. Hyödynnä palvelua esimerkiksi vastikkeiden perinnässä ja palautuksessa sekä sopimusasioissa.

Tutustu palveluun

570x270_tietopalvelut_kiinteistohaku-ja-karttapalvelu

Kiinteistöalan asiantuntijan tärkein työkalu

Kiinteistöhaun ja karttapalvelun avulla selvität suomalaisten kiinteistöjen perustiedot, tilaat kaikki kiinteistöjä koskevat viralliset asiakirjat, todistukset ja otteet sekä tarkastelet kiinteistöjä kartalla.

Tutustu Kiinteistöhakuun ja karttapalveluun

570x270_tietopalvelut_yrityshaku

Selvitä yritysten taustat

Monipuolisesta Yrityshausta tarkistat potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien taustat ennen liike- tai kumppanuussuhteen solmimista. 

Tutustu Yrityshakuun

570x270_tietopalvelut_luottotiedot

Tarkasta henkilön luottotiedot

Yksityishenkilöiden maksuhäiriöt ovat kasvava ongelma Suomessa. Siksi liikekumppanin, asiakkaan tai vuokralaisen luottotiedot on syytä tarkastaa ennen yhteistyön aloittamista.

Lue lisää

Asukaskyselystä saatavat raportit

Sammio