Kasvuyritykset-selvitys 2019

Talouselämä analysoi vuoden 2012 jälkeen yli 0,5 miljoonaa euroa pääomaa keränneiden startupien ja kasvuyhtiöiden menestystä. Aineisto kuvaa suomalaisten startupien kasvua, kannattavuutta sekä pääomatilannetta 2015-2018.

Vuoden 2012 jälkeen Talouselämä on kerännyt tiedot 849 rahoituskierroksesta 578 yritykseen.

Tässä analyysissa on 384 yritystä, jotka ovat keränneet vähintään puoli miljoonaa euroa pääomaa. Niistä aktiivisia on nyt 345, ja talousdatan saimme 334 edelleen toimivasta yrityksestä. 39 yritystä on lopettanut toimintansa tai tehnyt konkurssin.

Kasvuyritykset aineisto sisältää:

Yritysten taloustiedot 2015-2018 (mm. liikevaihto, kasvu%, käyttökate, nettotulos, oma pääoma, pääomasijoitukset ja rankingin sekä yhteenvetoa näiden lukujen perusteella). Mukana on myös tiedot lopettaneista ja konkurssin tehneistä.

Pääomasijoitusten summat analyysissä perustuvat yritysten tilinpäätöstietoihin. Sijoitukset sisältävät oman pääoman ehtoiset sijoitukset ja pääomalainat. Ne eivät sisällä vaihtovelkakirjalainoja tms. lainoja.

Tilaa suurimmat kasvuyritykset

Taloustieto pohjautuu Alma Talentin analysoimiin tilinpäätöstietoihin. Tilinpäätöksistä on oikaistu kertaluonteisia tuotto- ja kulueriä Yritystutkimus ry:n suositusten mukaan.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä:

Tivi 250 -lista

Tivi 250 -lista

Liikevaihdoltaan Suomen 250 suurinta ict-alan yritystä ja niiden keskeiset tunnusluvut Excel-tiedostona.

Tutustu Tivi 250-listaan

Kohderyhmähaku

Kohderyhmähaku

Tehosta B2B-myyntiä ja markkinointia ajantasaisilla yritys- ja päättäjätiedoilla. 

Tutustu Kohderyhmähakuun

Yrityspoiminta

Yrityspoiminta

Räätälöity poiminta tarjoaa ratkaisun asiakkaan monipuoliseen tiedontarpeeseen.

Tutustu yrityspoimintaan

Sammio