Fira Oy

Olemme uudistajia ja edelläkävijöitä mieluummin kuin reagoijia. Lähtökohtanamme on ihminen.

Kauppalehden Menestyjä-merkki on laadun ja luotettavuuden tae ja kertoo siitä, että olemme tehneet asioita oikein. Sertifikaatin profiili on erilainen kuin muissa taloussertifikaateissa. Kauppalehti on tunnettu ja arvostettu brändi ja media taustalla lisää uskottavuutta: se ei voi piiloutua.

Menestyjä-merkki on näkyvissä verkkosivuillamme ja tällä haluamme viestiä asiakkaillemme, että olemme luotettava yhteistyökumppani. Menestyjä-merkki on ennen kaikkea myynnin ja markkinoinnin työkalu.

Itse tarkistan aina kumppaneiden taustat ja tiedot: Menestyjä-merkki kertoo nopeasti luotettavuudesta. Uskon, että muutkin alalla toimivat samalla tavalla tarkistaessaan tietoja. On riskaabelia tehdä töitä väärän kumppanin kanssa. Jos emme enää jatkossa olisi Menestyjiä, tulisi katsoa peiliin ja tehdä tarvittavat korjausliikkeet, jotta nousisimme takaisin Menestyjien joukkoon.

Firan menestyksen salaisuus on uudenlainen ajattelu. Olemme kohdistaneet katseemme pois omistamisesta. Strategianamme on toimia palveluliiketoiminnassa perinteisen rakennusteollisuuden sijaan, ja kun palvelija omistaa, hänestä tulee isäntä. Olemme olemassa asiakkaitamme varten ja haluamme vastata todelliseen tarpeeseen. Kuuntelemme asiakasta ja toteutamme kohteemme laadukkaasti.

Palvelumme ytimessä on ihmisten, taloyhtiöiden, yritysten ja julkisten toimijoiden osallistaminen. Suunnittelemme ja rakennamme yhdessä eri toimijoiden kanssa fiksumpaa yhteiskuntaa siten, että rakentaminen tukee aidosti ihmisten toimintaa. Haluamme varmistaa osapuolten hyvän keskusteluyhteyden osallistamalla käyttäjät, suunnittelijat ja tilaajat hankkeen alusta loppuun.

Kaiken tekemisemme ytimessä on ihminen, yhdessä tekeminen ja vuorovaikutus. Yhdistämme ihmisten osaamisen ja teknologian luodaksemme uutta. Olemme mieluummin edelläkävijöitä kuin reagoijia.

Menestyjä-yritys Fira Oy

Jussi Aho

toimitusjohtaja, Fira Oy

Fira uskoo, että ainoa mahdollinen lähtökohta rakentamiselle on ihminen. Rakentaminen on palvelua, jossa rakennuksen suunnittelun lähtökohtana on sen käyttötarkoitus. Fira palvelee osallistamalla ihmisiä, soveltamalla uusia työskentelytapoja ennakkoluulottomasti, kehittymällä ja tutkimalla maailmaa jatkuvasti.

Samalla Fira rakentaa fiksummin: kustannustehokkaasti, ennakoidusti ja todellista tarvetta palvellen. Fira-konserniin kuuluvat monipuolisia uudis-, korjaus- ja asuntorakentamisen hankkeita päätoteuttajana tekevä Fira Oy sekä putkiremontteihin erikoistunut Fira Palvelut Oy. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla, ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli noin 135 miljoonaa euroa.

Fira Oy on vuoden 2016 Menestyjä-referenssi.

Menestyjä-yritykset

Lisää Menestystarinoita

Tutustu Menestyjä-yritysten tarinoihin.

Sammio