Log Master Oy

Asiakkaamme ovat noteeranneet Menestyjä-merkkimme, ja se on heille tärkeä; onhan meidän palvelumme yksi heidän menestystekijöistään.

Mitä Kauppalehden Menestyjä-merkki teille merkitsee?

Menestyjä-merkki kertoo meille siitä, että meillä Log Masterissa on tehty monta asiaa hyvin sekä siitä, että koneistomme on kunnossa tulevia haasteita varten.

Miten Menestyjä-merkki mielestänne eroaa muista taloussertifikaateista?

Kauppalehden Menestyjä-merkkihän ei mittaa ja arvioi pelkästään yrityksen taloutta, vaan yrityksen historiaa tutkimalla se arvioi myös yrityksen mahdollisuuksia tulevaisuudessa. Siinä mielessä se on meidän yrityksessämme arvostetumpi merkki kuin muut.

Missä olette käyttäneet Kauppalehden Menestyjä-merkkiä?

Menestyjä-merkki on nähtävillä sekä Log Masterin kotisivulla että konttorillamme, jossa se kiinnittää heti huomion. Kun asiakkaat noteeraavat Menestyjä-merkin neuvotteluhuoneemme seinällä ja kysäisevät siitä, tilanteesta on sangen mukava aloittaa neuvottelut.

Miten olette viestineet Menestyjä-merkistänne henkilöstölle?

Pienehkönä yrityksenä meillä viestintä kulkee suusta suuhun. Kun sähköpostiin on vuosittain kilahtanut tieto Menestyjä-merkin saamisesta, olemme saman tien keskustelleet asiasta yhdessä ja tunteneet ylpeyttä siitä, että taas on yksi vuosi tehty asioita oikein.

Miten asiakkaanne, yhteistyökumppaninne ja kilpailijanne ovat noteeranneet saamanne Menestyjä-merkin?

Merkki on tärkeä asiakkaillemme; onhan meidän palvelumme yksi osa heidän kriittisistä menestystekijöistään. Merkki vahvistaa heille sen, että Log Master on yhteistyökumppani, jonka tulevaisuuteen he voivat luottaa. Asiakkaillamme on myös asiakkaina kansainvälisiä yrityksiä, jotka auditoivat yhteistyökumppaneitaan säännöllisesti. Jo tästäkin syystä arvostettujen ja neutraalien analytiikkatahojen tekemät arviot yritysten taloudesta, menestysmahdollisuuksista ja tulevaisuudesta ovat kultaakin arvokkaampia.

Miten olette hyödyntäneet Menestyjä-pakettiin kuuluvaa analytiikkaa, yritysanalyysi-raporttia ja toimialatietoa?

Merkin mukana tuleva kattava analyysipaketti on oiva tapa tarkastella yrityksemme tulosta ja taloudellista tilannetta koskevia lukuja sekä vertailla niitä muihin toimialamme yrityksiin. Me Log Masterissa pyrimme vuosi vuodelta paremmin hyödyntämään paketin sisältämää tietoa saadaksemme entistä parempia mittareita ja osviittaa siihen, mitä asioita voisimme tehdä vieläkin paremmin.

Mikä on Log Masterin menestyksen salaisuus?

Log Master on alusta asti tehnyt töitä asiakkaita varten ja onnistunut viemään itseään eteenpäin yhdessä heidän kanssaan. Monet pienestä aloittaneet asiakkaamme ovat kasvaneet, ja siinä kasvussa olemme olleet mukana tukemassa heitä. Toki Log Masterilla on myös erittäin vankka toimialatuntemus sekä halu profiloitua muunakin kuin ohjelmistoyrityksenä. Konsultoimme asiakkaitamme heidän toimialallaan pysyäksemme hyvänä ja mielenkiintoisena kumppanina heille – niin parempina kuin haasteellisempinakin taloudellisina aikoina. Tämä pitkäjänteisyys on kantanut myös meitä kaikki nämä vuodet.

Olette saaneet Menestyjä-merkin jo viisi kertaa peräkkäin. Millaisia paineita ja haasteita se yrityksellenne asettaa?

Kun saimme merkin ensi kertaa, siitä tuli todellinen wow-efekti ja tunne, että olemme tehneet asioita tosi hyvin. Mutta nälkä kasvaa syödessä eli syntyy into seurata merkin sisäisiä tarkkoja pisteytyksiä ja kohentaa omia pisteitä entisestään. Jos ne eivät kohene, silloin analysoimme sitä, miksi eivät, ja tsemppaamme seuraavana vuonna vielä lisää. Olemme saaneet Menestyjä-merkin jo kuudesti, ja kyllä sitä joka vuosi haluaa pisteidensä taas paranevan edellisvuodesta.

Tommi Kaustio: "Menestyjä-sertifikaatti on selkeä viesti asiakkaille". Katso video:

Menestyjä-yritys Log Master Oy

Tommy Kaustio

toimitusjohtaja, Log Master Oy

Log Master Oy on logistiikka-alan tietojärjestelmien asiantuntija. Erityisalaamme ovat varastonhallintajärjestelmät ja logistiikkaketjun tiedonvälityksen integrointi. 

Log Master Oy on vuoden 2017 Menestyjä-referenssi.

Menestyjä-yritykset

Lisää Menestystarinoita

Tutustu Menestyjä-yritysten tarinoihin.

Sammio