Oscar Software Oy

Teksti Helen Partti | Kuva Curt Richter

Ohjelmisto- ja palvelutalo Oscar Software Oy tarjoaa asiakkailleen jatkuvuutta. Se on avain menestykseen digitalisaation ja mobiilitoimintojen lisääntyessä.

Tampereella toimiva Oscar Software Oy on erikoistunut toiminnanohjausjärjestelmien ja verkkoliiketoiminnan ratkaisuihin sekä taloudenhallintapalveluihin. Yritys on kasvanut kolmentoista toimintavuotensa aikana ripeästi. Tänä päivänä se työllistää yli sata työntekijää ja palvelee noin kahdeksaasataa asiakasta kymmenessä eri maassa. 
Liiketoiminta on kasvanut kannattavasti, ja vuonna 2018 yritys nousi Kauppalehden Menestyjät-listalle. Yritys hyödyntää tunnustusta monin tavoin muun muassa viestinnässään. 
Paperinen sertifikaatti muistuttaa henkilöstöä yhteisistä onnistumisista yrityksen seinällä. Menestyjä-merkki kertoo puolestaan yrityksen verkkosivuilla asiakkaille ja sidosryhmille menestyksestä, joka käy selville myös julkisista tilinpäätöstiedoista. 
Oscar Software hyödyntää myös Menestyjä-pakettiin sisältyvää talousanalyysia. 
– Analyysi täydentää omaa numerodataamme. On hyvä, että joku katsoo yrityksemme toimintaa ulkopuolelta, jotta itselle ei tule vääriä analyyseja tai vauhtisokeutta, sanoo Oscar Softwaren toimitusjohtaja Simo Salminen. 

Menestyjä-yritys Oscar Software Oy

”Kilpailu pitää meidät vireinä. Menestyjä-sertifikaatti kertoo, että olemme menestyneet kilpailussa.” Oscar Software Oy:n toimitusjohtaja Simo Salminen.

Digitaalisuus ja mobiilit palvelut ovat megatrendejä ja Oscar Softwaren liiketoiminnan ydintä. Sähköisten toimintojen lisääntyessä yritykset investoivat tietojärjestelmiin ja kehittävät niitä. Suuntaus on Oscar Softwarelle paitsi haaste myös mahdollisuus kehittyä itsekin. 
Tietotekniikka-alalla tärkein menestystekijä on osaava henkilöstö. Sen pätevyys vaatii jatkuvaa kehittämistä ja valppautta. Siihen Tampere tarjoaa erinomaiset edellytykset vireänä yliopisto- ja koulukaupunkina. Oscar Software tekeekin monipuolista yhteistyötä oppilaitosten kanssa.
– Ohjelmistotuotteemme ovat asiakkaillemme merkityksellisiä, sillä he rakentavat liiketoimintansa meidän varaamme. Henkilöstömme pystyy osaamisellaan vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja helpottamaan heidän työtään, Salminen jatkaa.
Menestyminen on kahden kauppa. Kun asiakkaat menestyvät, Oscar Softwarekin menestyy.

Oscar Software Oy on pk-sektorin toiminnanohjausjärjestelmiin, taloudenhallintopalveluihin, digitaalisiin palveluihin ja liiketoiminnan tukipalveluihin erikoistunut ohjelmisto- ja palvelutalo. 


Menestyjä-yritykset

Lisää Menestystarinoita

Tutustu Menestyjä-yritysten tarinoihin.

Sammio