Otoplug Oy

Menestyjä-merkki on tuonut verkkokauppaan lisää uskottavuutta.

Mitä Kauppalehden Menestyjä-merkki teille merkitsee?

Menestyjä-merkki merkitsee meille ulkopuolisen tahon myöntämää tunnustusta oikein tehdystä työstä ja siitä, että yritystä on viety oikeaan suuntaan. Merkki on hyvin tunnettu ja se lisää sen merkitystä.

Miten Menestyjä-merkki mielestänne eroaa muista taloussertifikaateista?

Kauppalehden Menestyjä-merkin kautta saa hyvää näkyvyyttä Kauppalehdessä. Lisäksi merkin arvoa nostavat pakettiin kuuluvat yritysanalyysi sekä toimialatilasto.

Missä olette käyttäneet Kauppalehden Menestyjä-merkkiä?

Olemme käyttäneet merkkiä pääasiassa nettisivuilla sekä toimitilamme näyttelytilassa, jossa se on tullut hyvin huomioiduksi. Merkkiä voisi myös tulevaisuudessa käyttää myös muissa materiaaleissa, kuten tarjouksissa.

Onko sertifikaatti teille myynnin vai markkinoinnin työkalu?

Merkki on ollut pääasiassa markkinoinnin työkalu. Merkki myös luo esimerkiksi verkkokauppaan lisää uskottavuutta asiakkaiden keskuudessa.

Miten olette viestineet Menestyjäkelpoisuudestanne henkilöstölle?

Olemme sen verran pieni yritys että tunnustus ei jää huomaamatta. Menestyjä-sertifikaatti on tunnustus henkilöstölle hyvin tehdystä työstä ja siitä, että työnantajaan voi luottaa.

Ovatko asiakkaat, yhteistyökumppanit tai kilpailijat noteeranneet Menestyjä-merkkiä? 

Asiakkaat ja yhteistyökumppanit ovat huomanneet merkin verkkosivuiltamme sekä Kauppalehden printtilehdestä.

Miten olette hyödyntäneet Menestyjä-pakettiin kuuluvaa analytiikkaa, yritysanalyysi-raporttia ja toimialatietoa?

Yritysanalyysi luetaan joka vuosi huolella, siinä on hyvin selkeäsanaisesti kerrottu yrityksen tunnusluista. Toimialatilastosta tehdään havaintoja miten toimialalla menee ja miten yrityksellämme menee kilpailijoihin nähden. Pelkästään pakettiin kuuluvien analyysien vuoksi jokaisen Menestyjä-yrityksen kannattaisi panostaa Menestyjä-paketin hankintaan. Kyseessä ei ole iso sijoitus.

Mikä on yrityksenne menestyksen salaisuus?

Yrityksemme menestyksen salaisuus on pitkäjänteinen työ, vahva erikoistuminen korva-, nenä- ja kurkkutautien tuotteisiin sekä hyvä asiakastuntemus. Kaikkein tärkeimpänä elementtinä menestyksen takana voi kuitenkin pitää erittäin sitoutunutta henkilökuntaa, joka ajattelee yrityslähtöisesti.

Mitä se tarkoittaisi tai mistä se kertoisi, jos ette olisi enää jatkossa Menestyjärajan ylittävä? 

Ehkä siinä vaiheessa pitäisi katsoa peiliin ja tehdä tarvittavia korjausliikkeitä. Jotta Menestyjäksi yltää, saa kyllä joka päivä tehdä töitä, eikä jäädä polkemaan paikoilleen.

Menestyjä-yritys Otoplug Oy

Kerkko Penttilä

yrittäjä, Otoplug Oy

Otoplug Oy on perustettu 1983 perustettu yritys, jonka erikoisalaa ovat korkealaatuiset korva- nenä- ja kurkkutautien tuotteet. Yritys edustaa tunnettuja valmistajia, jotka takaavat luotettavan laadun, alan viimeisimmät uutuudet sekä nopeat toimitukset. Laajan valmistajaverkoston ansiosta Otoplug pystyy tarjoamaan tuotteita monipuolisesti asiakkaidensa erilaisiin tarpeisiin.

Yritys on mukana alan uusien menetelmien käyttöönotossa ja yhteistyössä alalla toimivien ammattilaisten kanssa. Otoplugin asiakkaita ovat mm. sairaalat, terveys-, ja lääkärikeskukset sekä muut terveydenhuollon ammattilaiset.

Otoplug Oy on vuoden 2015 Menestyjä-referenssi.

Menestyjä-yritykset

Lisää Menestystarinoita

Tutustu Menestyjä-yritysten tarinoihin.

Sammio