Smartum Oy

Menestyjä-merkin saaminen vaatii vuosikausien menestyksekästä työtä.

Mitä Kauppalehden Menestyjä-merkki teille merkitsee?

Menestyjä-merkki on niin meille, asiakkaillemme kuin kilpailijoillemmekin tunnustus siitä, että Smartum on tehnyt hyvää työtä ja tulosta jo pidemmän aikaa. Se osoittaa meidät myös luotettavaksi kumppaniksi eli vahvistaa Smartum-brändiä auktorisoimalla numeroiden varassa sen hyvän työn, jota olemme tehneet.

Miten Menestyjä-merkki mielestänne eroaa muista taloussertifikaateista?

Menestyjä-merkin saaminen edellyttää pitkäjänteistä työtä menestyksen eteen, eikä kukaan saa sitä yhden vuoden onnenkantamoisella. Siksi tuntui hienolta saada tämä tunnustetun ulkopuolisen tutkimustalon myöntämä sertifikaatti osoituksena sitkeästä työstämme.

Missä olette käyttäneet Kauppalehden Menestyjä-merkkiä?

Menestyjä-merkki näkyy Smartumin toimitiloissa. Lisäksi käytämme sitä verkkosivuillamme sekä markkinointi- ja myyntimateriaaleissamme.

Miten olette viestineet Menestyjä-merkistä henkilöstölle?

Olemme ylpeydellä ripustaneet Menestyjä-merkin toimistomme wall of fame -seinälle muiden tunnustusten joukkoon. Näin merkki näkyy jokaiselle työntekijällemme joka päivä useampaankin otteeseen ja vaikuttaa positiivisesti työilmapiiriin. Tällaisen tunnustuksen saaminen antaa heille myös turvaa tulevaisuuteen.

Oletteko jo hyödyntäneet Menestyjä-pakettiin kuuluvaa analytiikkaa, yritysanalyysi-raporttia ja toimialatietoa?

Analytiikkapaketti on tärkeä päivittäinen työkalu yritysjohdolle ja talousjohdolle. Hyödynsin henkilökohtaisella tasolla sitä hiljattain, kun puntaroin, onko Smartum seuraava työpaikkani. Menestyjä-paketin Smartumia ja toimialaa kuvaavat luvut vahvistivat ajatukseni siitä, että olin tekemässä oikeaa ratkaisua.

Mikä on Smartumin menestyksen salaisuus?

Smartumin menestyksen taustalla on suomalainen perheyritys ja innovaatio. Yritystämme toisessa polvessa johtava Hyökyvaaran perhe on tehnyt uraauurtavaa työtä luomalla Suomeen markkinan hyvinvointiin liittyville maksuvälineille. Smartum edistää suomalaista hyvinvointia luomalla hyvää työilmapiiriä ja yrityskulttuuria suomalaisilla työpaikoilla.

Millaisia paineita ja haasteita Menestyjä-merkin saaminen kenties yrityksellenne asettaa?

Menestyjä-merkin saaminen asettaa tietysti standardin toiminnallemme, eli nyt tähtäämme siihen, että merkki pysyy. Ja vaikka rima on jo näin korkealla, tehtävämme on parantaa Menestyjä-pisteytystämme vuosittain. Mutta samalla haluaisin muistuttaa siitä, että vaikka luvut kertovat hyvää kieltään Smartumin liiketoiminnan tuloksellisuudesta, työmme perimmäinen tarkoitus ei ole tuottaa vain rahaa ja kauniita numeroita analyytikkojen ihmelteltäväksi vaan edistää aidosti ihmisten hyvinvointia sekä suomalaista työnantajuutta.

Miten Tommi Rytkönen on hyödyntänyt Menestyjä-pakettiin kuuluvaa analytiikkaa?

Menestyjä-yritys Smartum Oy

Tommi Rytkönen

toimitusjohtaja, Smartum Oy

Smartum Oy on kotimainen perheyritys ja suomalaisen hyvinvoinnin edelläkävijä. Yli 13 000 työnantaja-asiakastamme edistävät työntekijöidensä hyvinvointia liikunta-, kulttuuri-, lounas- ja työmatkaetujemme avulla. Smartum-etujen piirissä on lähes miljoona työntekijää

Smartum Oy on vuoden 2017 Menestyjä-referenssi

Menestyjä-yritykset

Lisää Menestystarinoita

Tutustu Menestyjä-yritysten tarinoihin.

Sammio