Palvelusta saatavat raportit

Taloyhtiötiedot

Etuoven Taloyhtiötiedot -tulosteesta saat tietoa taloyhtiöstä, mukaan lukien taloyhtiön sijaintitiedot (osoite, rakennustunnukset sekä rakennusten sijaintikiinteistöjen kiinteistötunnukset), taloyhtiöön kuuluvista asuin- ja muista rakennuksista sisältäen rakennuksen perustiedot. Tulosteella on lisäksi listaus taloyhtiön Etuovi.com:ssa myynnissä olevista kohteista sisältäen kohdeilmoitukselle kirjatut taloyhtiön remonttitiedot, listaus Etuovi.com:ssa myynnissä olleista kohteista sekä listaus taloyhtiön Vuokraovi.com:ssa vuokralla olevista sekä vuokralla olleista kohteista. 

Listaukset myynnissä ja vuokralla olleista kohteista tulostetaan, mikäli kohteita on kolme tai enemmän. 

Mikäli taloyhtiössä ei ole ollut Etuovi.com:ssa myynnissä olleita kohteita vuoden 2014 jälkeen, ei Etuoven Taloyhtiötiedot -tulostetta ole saatavilla kyseiselle taloyhtiölle. 

Tulostetta voi hakea käyttöliittymästä kiinteistötunnuksella tai taloyhtiön y-tunnuksella. 

Lähde: Etuovi.com

Saatavilla: 24h

Hinta: 2,95

Malliraportti: Katso malliraportti Taloyhtiötiedoista

Hinnat esitetään ilman arvonlisäveroa. Hintaan lisätään voimassa oleva sovellettava arvonlisävero. Poikkeuksena tuotteet, joiden kohdalla maininta "alviton".

Ota yhteyttä | Alma Talent Tietopalvelut

Näin ostat raportin

Voit ostaa raportin kirjautumalla sisään Tietopalveluihin. Jos sinulla ei vielä ole Tietopalveluita käytössäsi, tilaa palvelu käyttöösi.

Osta yksittäisiä yritysraportteja

Voit hakea yksittäisiä yritysraportteja Kauppalehden Yrityshausta ja maksaa ostoksen esimerkiksi luottokortilla. Palvelusta saatavilla Kaupparekisteriote, Yrityksen maksuhäiriöt, Tilinpäätös, Vastuuhenkilöt sekä Yhtiöjärjestys.

Siirry Kauppalehden Yrityshakuun

570x270_tietopalvelut_otayhteytta

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

Sammio