Kohderyhmähaku

Tavoita oikeat b-to-b-kohderyhmät Kohderyhmähaun yritys- ja päättäjätiedoilla

Kohderyhmähaku on myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille suunnattu työkalu. Kohderyhmähaun avulla voi muodostaa monipuolisia yrityskohderyhmiä ja hyödyntää niitä kohdennettuun myyntii ja markkinointiin. 

Ota yhteyttä

Mihin Kohderyhmähaku soveltuu?

  • tehokkaaseen myynnin ja markkinoinnin kohderyhmien suunnitteluun ja poimintaan
  • telemarkkinointiin tai suorapostituksiin.

Mitä tietoja Kohderyhmähausta saa?

  • yritysten, yhteisöjen, valtiohallinnon, kuntien sekä järjestöjen ja oppilaitosten tiedot
  • tarkastetut vastuualueiden mukaiset päättäjätiedot (osoitteet ja puhelinnumerot).

Mistä Kohderyhmähaun tiedot tulevat?

Kohderyhmähaku sisältää YTJ:ssä (PRH:n ja Verohallinnon omistama ja ylläpitämä tietojärjestelmä) aktiivisena olevat yritykset ja yhteisöt toimipaikkoineen, valtionhallinnon ja kunnat toimipaikkoineen sekä järjestöt ja oppilaitokset. Lisäksi Kohderyhmähausta löytyvät Päättäjät ja vaikuttajat -tietokannassa ylläpidettävät päättäjätiedot (mm. henkilön nimi, titteli sekä operatiiviset ja hankinnalliset vastuualueet) kaikista 5–9 henkilöä sekä yli 10 henkilöä työllistävistä yrityksistä ja julkisista yhteisöistä. 

Tilaa Kohderyhmähaku käyttöösi tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Kerromme mielellämme lisää Kohderyhmähaun hyödyntämisestä b-to-b-myynnissä ja markkinoinnissa. Tutustu Kohderyhmähaun hinnastoon.

HUOM: Kohderyhmähausta ei saa päättäjien sähköpostiosoitteita. Jos tarvitset räätälöityjä ratkaisuja kohderyhmien suunnittelua tai asiakasrekisterisi päivittämistä varten, ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

570x270_tietopalvelut_otayhteytta

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

570x270_tietopalvelut_tietohuoltoratkaisut

Automatisoi asiakasrekisterin ylläpito

Ajantasainen ja laadukas asiakasrekisteri on yrityksen tärkeimpiä menestystekijöitä. Asiakastiedot muuttuvat kuitenkin koko ajan ja niiden ylläpitäminen on hankalaa omin voimin. Tietohuolto tarjoaa tähän ratkaisun.

Tutustu automatisoituun tietohuoltoon

Sammio