European Business Register (EBR)

Tiedot eurooppalaisista yrityksistä helpommin kuin koskaan

Etsiikö yrityksesi uusia liiketoimintamahdollisuuksia tai liikekumppaneita Euroopasta? Jos tarvitset ajantasaisia ja luotettavia virallisia tietoja eurooppalaisista yrityksistä, kätevin ratkaisu tietotarpeisiisi on European Business Register (EBR) -palvelu.

EBR eli Euroopan yritysrekisteri ohjaa yrityshakusi suoraan eri EU-maiden kansallisiin, jatkuvasti päivittyviin kaupparekistereihin. Näistä rekistereistä saadut yritystiedot ja tilinpäätöstiedot ovat aina ajan tasalla ja kunkin maan viranomaisten vahvistamia. Lisäksi säästät aikaa, kun saat kaikki tarvitsemasi eurooppalaiset yritystiedot koostetusti yhdestä paikasta.

Tilaa palvelu käyttöösi

EBR:n kautta voit tehdä hakuja näiden maiden yrityksistä:

AlankomaatLatviaSaksa
EspanjaLiettuaSerbia
GibraltarLuxemburgSlovenia
GuernseyMakedoniaSuomi
IrlantiMaltaTanska
ItaliaNorjaUkraina
ItävaltaRanskaViro
JerseyRuotsi

Tietopalveluiden Peruspaketin tilattuasi pääset heti käyttämään European Business Registeriä.

EBR:n tarkoitus on rakentaa Euroopan unionista kilpailukykyinen, yhtenäinen ja turvallinen markkinapaikka eurooppalaisille yrityksille sekä lisätä vapaata liikkuvuutta unionin alueella. Palvelu on tarkoitus ulottaa kaikkiin Euroopan unionin (EU) ja Euroopan talousalueen (ETA) maihin. 

Tietopalvelut lyhyesti

Tietopalvelut on kattava tietopalvelukokonaisuus verkossa (tietopalvelut.almatalent.fi), joka koostuu yritys-, kiinteistö- ja henkilötiedoista. Yritys voi valita tarpeitaan vastaavan paketin Tietopalveluiden palveluvalikoimasta ja täydentää sitä haluamillaan lisäpalveluilla. Valmiit palvelupaketit sekä tilattavat lisäpalvelut löytyvät tilaussivulta. Palveluiden käyttö perustuu kuukausilaskutukseen.

570x270_tietopalvelut_yrityshaku

Selvitä suomalaisten yritysten taustat

Monipuolisesta Yrityshausta tarkistat potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien taustat ennen liike- tai kumppanuussuhteen solmimista. 

Tutustu Yrityshakuun

570x270_tietopalvelut_otayhteytta

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

Sammio