Yritystutkimus

Yritystutkimus on puolueettoman asiantuntijan laatima taloudellinen tutkimus valitusta yrityksestä. Yritystutkimusta käytetään yleensä vuokralaisen, lainanhakijan tai taloudellisesti merkittävän projektin toisen osapuolen tulevaisuuden maksukyvyn selvittämiseen.

OTA YHTEYTTÄ

Mitä Yritystutkimus sisältää

Yritystutkimus sisältää yrityksen taustojen, liiketoiminnan ja nykyisen taloustilanteen selvittämisen lisäksi tulevaisuuteen suuntautuvan arvion yhtiön maksukyvystä. Raportti perustuu tilinpäätösanalyysin ja julkisesti saatavilla olevien tietojen lisäksi kohdeyrityksen johdolta saataviin tietoihin. Raportti sisältää ennustelaskelmat seuraaville vuosille, joiden perusteella arvioimme yrityksen rahoitustilanteen kehittymistä. 

Teemme toimeksiannosta yritystutkimuksia asiakaskohtaisiin käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin, ja mitoitamme maksukykylaskelmat tilanteeseen sopiviksi.

Miten Yritystutkimus tehdään

Tietokantamme ja osaamisemme ansiosta yritystutkimus on tehokas prosessi. Ulkoistetun yritystutkijan käyttö vapauttaa yrityksen resursseja ja tuo osaamisemme käyttöönne.

Yritystutkimusraportin pituus on 10–18 sivua + liitteet. Yritystutkijamme on käytettävissänne koko prosessin ajan.

Yritystutkimuksen hinta on 3000-5000 € + alv, perustuen 3-5 päivän työhön. Työmäärään vaikuttaa pääasiassa kohteen yhtiörakenne eli tarkasteltavien yhtiöiden määrä.  Toimitusaika sovittavissa tapauskohtaisesti, yleensä 2 viikkoa.

570x270_tietopalvelut_yrityksen-arvonmaaritys

Selvitä yrityksesi arvo ulkopuolisella yritystutkijalla

Jos harkitset yrityksesi myyntiä kiinnostuneelle ostajalle tai osakkuuksien jakamista, oletko selvillä yrityksesi tämänhetkisestä arvosta? 

Lue lisää ja tilaa Arvonmääritys

570x270_tietopalvelut_tunnusluvut

Yritystoiminnan keskeisimmät tunnusluvut

Kattava tunnuslukuopas sisältää talouden tunnuslukujen kuvaukset, laskentakaavat ja tulkinnat.

Tutustu tunnuslukuoppaaseen

Sammio