Ensipäivitys

Miksi ensipäivitys on tärkeä?

Asiakasrekisteristä löytyy aina epäkuranttia tietoa niin yritysten kuin yhteyshenkilöiden tietojen osalta. Tiedot voivat olla puutteellisia, virheellisiä tai vanhentuneita. Virheelliset tiedot aiheuttavat yrityksille turhaa työtä ja kustannuksia. Ensipäivityksessä päivitämme kattavasti yrityksen nykyisen asiakasrekisterin sekä täydennämme siihen puuttuvat tiedot. Ensipäivityksen ansiosta asiakas voi olla varma, että asiakasrekisterin pohjatiedot ovat ajan tasalla.

Mitä ensipäivityksessä tehdään?

Vertailussa tunnistamme yrityksen asiakasrekisteristä lopettaneet ja passivoituneet yritykset sekä tuplayritykset. Kuranttien - mutta tiedoiltaan virheellisten tai vajavaisten - yritysten osalta päivitämme ja täydennämme halutut yhteys- ja taustatiedot. Tietotarpeen määrittelyssä valitsemme yhdessä organisaatioiden taustatiedot, jotka täydennetään asiakasrekisteriin.

Vanhentuneiden henkilötietojen tunnistamiseksi vertaamme rekisterin henkilöitä tallennettuun henkilöhistoriaamme. Täydennämme asiakasrekisteriin myös päättäjätiedot yhteystietoineen. Päättäjät asiakasrekisteriin valitaan ylläpidossamme olevien yli 100 eri vastuualueen perusteella.

Lisäksi teemme tarvittaessa henkilötietojen tarkistukset ja täydennykset puhelimitse valituista tärkeimmistä asiakasorganisaatioista.

Ensipäivityksen vaiheet:

  • asiakasrekisteriin päivitetään ja täydennetään nykyisten organisaatioiden yhteys- ja taustatiedot
  • asiakasrekisteriin täydennetään valittujen vastuualueiden päättäjätiedot
  • asiakasrekisteriin täydennetään tavoitemarkkinan mukaiset organisaatiot vastaavalla tietosisällöllä ja vastuupäättäjillä
  • tietopalvelut toimittaa asiakasrekisterin sovitussa muodossa ja sovitulla tietosisällöllä.
570x270_tietopalvelut_tietohuoltoratkaisut

Automatisoi asiakasrekisterin ylläpito

Ajantasainen ja laadukas asiakasrekisteri on yrityksen tärkeimpiä menestystekijöitä. Asiakastiedot muuttuvat kuitenkin koko ajan ja niiden ylläpitäminen on hankalaa omin voimin. Tietohuolto tarjoaa tähän ratkaisun.

Tutustu automatisoituun tietohuoltoon

570x270_tietopalvelut_otayhteytta

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

Sammio