Yrityshaku

Selvitä yrityksen talous- ja taustatiedot kätevästi yhdestä paikasta 

Tuleeko työssäsi jatkuvasti eteen tilanteita, joissa tarvitset kattavia, ajantasaisia ja luotettavia tausta- ja taloustietoja suomalaisista yrityksistä? Monipuolisesta Yrityshausta tarkistat potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppanien taustat ennen liike- tai kumppanuussuhteen solmimista. 

Tilaa palvelu käyttöösi 

Selvitä taustat, minimoi riskit

Yrityshausta selvität myös, kenellä on nimenkirjoitusoikeus yrityksessä – toisin sanoen kenen kanssa voit solmia sopimuksia ja harjoittaa liiketoimintaa. Kun kartoitat taustat huolella, toisen yrityksen maksuvaikeudetkaan eivät tule yllätyksenä. Moni konkurssikypsä yritys nimittäin jatkaa liiketoimintaansa perustamalla uuden yhtiön. Siksi kumppanin maksukyky ja mahdolliset maksuviiveet on hyvä varmistaa ennen liikesuhteen aloittamista. Tietopalveluista löydät myös tiedot konkurssiin haetuista ja yrityssaneerauksessa olevista yrityksistä sekä liiketoimintansa jo lopettaneista yrityksistä.

Kaikki yritysraportit yhdestä palvelusta

Yrityshausta voit hakea yksittäisen yrityksen tietoja yrityksen nimellä tai y-tunnuksella. Kaikista yrityksistä näytetään maksutta yrityksen laajat perustiedot (mm. rekisteröinnit, yritystä koskevat uutiset Kauppalehdessä, edellinen nimitieto ja paljon muuta). Yrityshaun laajojen hakuehtojen avulla voit hakea suurempaa yritysjoukkoa kerralla ja viedä hakutulokset Exceliin tarkempaa tarkastelua varten. Yrityshaku on käytettävissä kaikkien palvelupakettien kautta.

Yrityshaun avulla voit:

  • Hakea yrityksiä nimellä ja y-tunnuksella.
  • Tehdä yritysjoukkopoimintoja tarkemmilla hakuehdoilla (hakuehtoina mm. henkilöstön määrä, liikevaihtoluokka, vastuuhenkilön nimi ja kansalaisuus).
  • Viedä yritystiedot Exceliin tarkempaa tarkastelua varten.
  • Hyödyntää maksuttomia yrityksen perustietoja (tiedoista selviävät mm. rekisteröinnit, y-tunnushistoria, edellinen nimitieto, yrityksen tilaa koskevat tiedot sekä yritystä koskevat uutiset ja julkiset protestit).
  • Käyttää seuraavia sopimuslisenssiin kuuluvia palvelutuotteita: Kaupparekisteritiedot, Vastuuhenkilöt ja nimenkirjoittajat sekä Yrityksen päättäjät .
  • Hakea tarvitsemasi viralliset ja ajantasaiset yritysasiakirjat (mm. Yrityksen maksuhäiriömerkinnät, Kaupparekisteriote, Tilinpäätös Excel-muodossa, Yrityksen maksuviiveet sekä Vastuuhenkilöt ja nimenkirjoittajat).
  • Tarkastella useamman eri luottoluokittajan luottokelpoisuusraportteja.

Jos haluat ensin tutustua Yrityshakuun ja sieltä löytyviin yritystietoihin, voit selailla yritysten yritysmuotoja, liikevaihtoja tai vastuuhenkilöitä palveluun kirjautumatta.

Yrityshausta saatavat raportit: Kaupparekisteritiedot, Vastuuhenkilöt ja nimenkirjoittajat, Yrityksen päättäjät, Vastuuhenkilöiden yrityssidokset ja roolit, Konkurssi- ja yrityssaneeraustietojen tarkastus, Yritysrakenne, Yrityksen kiinteistöt, Kaupparekisteriote, Kaupparekisteriote (historiatieto päivältä), Kaupparekisteriote englanniksi, Kaupparekisteriote ruotsiksi, Yhtiöjärjestys, Yhtiöjärjestys (historiatieto päivältä), Kaupparekisterin vireillä olevat ilmoitukset, Kaupparekisterin kaikki ilmoitukset, Yrityskiinnitysmerkinnät, Viimeisin Tilinpäätös, Tilinpäätös Excel-muodossa, Yrityksen maksuviiveet, Konsernin maksuviiveet, Yrityksen maksuhäiriömerkinnät, Rating, Medium, Standard, Riskiluokitus ja maksuhäiriöt, Tilinpäätösanalyysi, Toimialatilasto.

Tietopalvelut lyhyesti

Tietopalvelut on kattava tietopalvelukokonaisuus verkossa (tietopalvelut.almatalent.fi), joka koostuu yritys-, kiinteistö- ja henkilötiedoista. Yritys voi valita tarpeitaan vastaavan paketin Tietopalveluiden palveluvalikoimasta ja täydentää sitä haluamillaan lisäpalveluilla. Valmiit palvelupaketit sekä tilattavat lisäpalvelut löytyvät tilaussivulta. Palveluiden käyttö perustuu kuukausilaskutukseen.

Ajankohtaista

Kauppalehti yrityshaku

Tarvitsetko yritysten taloustietoja vain satunnaisesti?

Jos tarvitset vain yksittäisiä yritysraportteja, kuten Kaupparekisteriotteen tai yrityksen Tilinpäätöksen, haet ne kätevästi Kauppalehden Yrityshausta ja maksat ostot luottokortilla.

Siirry Kauppalehden Yrityshakuun

570x270_tietopalvelut_liput

Tarvitsetko tietoa eurooppalaisista yrityksistä? 

Jos tarvitset ajantasaisia ja virallisia tietoja eurooppalaisista yrityksistä, tutustu European Business Register (EBR) -palveluun.

Lue lisää

570x270_tietopalvelut_otayhteytta

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa palveluistamme tai tehdä tilauksen?  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Siirry yhteystietosivulle

Sammio