Menestyjä-sertifikaatti

Todellisen menestyjän ja hyvän liikekumppanin tunnistaa Menestyjä-merkistä

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on tunnustetusti parempi kumppani.

Tilaa Menestyjä-sertifikaatti

Menestyjä-yritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista:

 • osaavasta yritysjohdosta
 • omistautuneesta henkilökunnasta
 • tehokkaista prosesseista
 • asiakkaan ymmärtämisestä.

Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä ja on siten vahva viesti tulevaisuuden osaajista kilpailtaessa. 

Mikä tekee Menestyjän?

Kauppalehden myöntämän Menestyjä-sertifikaatin voivat tilata käyttöönsä yritykset, jotka saavat Alma Talent Tietopalveluiden Menestyjäluokituksessa vähintään 50 pistettä. Analyysissä yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuudella eri osa-alueella: 

 • kasvu
 • kannattavuus
 • tulos
 • maksuvalmius
 • vakavaraisuus
 • riskinsietokyky. 

Kullakin osa-alueella yritystä verrataan oman kokoluokkansa yrityksiin, kaikkiin yrityksiin yritystietokannassamme ja oman toimialansa yrityksiin. 

Miten Menestyjä-sertifikaatti eroaa luottoluokittajien myöntämistä sertifikaateista?

Menestyjäksi pääsy edellyttää muutakin kuin hyvää maksuvalmiutta ja maksuhäiriöttömyyttä. Tämä kuuden osa-alueen analyysiin perustuva malli on markkinoiden ainoa, joka tunnistaa sekä riskit, että erottelee hyvät yritykset toisistaan.

Menestystarinoiden takana osaava johto ja sitoutunut henkilöstö

Menestyjä-yritys on suomalaisen kilpailukyvyn ja kehityksen tukipilari. Menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Yhteistä kaikille Menestyjille on näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.

Tarkasta kuuluuko yrityksesi Menestyjiin ja tilaa Menestyjä-merkki yrityksellesi

Kauppalehden nettisivujen Menestyjä-listalta voit tarkistaa, onko yrityksesi Menestyjä-yritys. Jos yrityksesi täyttää Menestyjän kriteerit, tilaa Menestyjä-sertifikaatti yrityksesi käyttöön. 

Menestyjä-sertifikaatin mukana saat arvokasta analysoitua tietoa yrityksesi menestystekijöistä ja siitä, missä kenties on vielä kasvun varaa tai kehitettävää kilpailijoihisi nähden. Menestyjä-sertifikaatti yrityksesi seinällä on myös vahva viesti asiakkaillenne: se rakentaa ja vahvistaa positiivista yritysmielikuvaa. 

Tutustu Menestyjä-pakettiin ja tee tilaus

Tilaa yrityksesi käyttöön Menestyjä-paketti täyttämällä yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Menestyjä-pakettiin kuuluu:

Menestyjä-sertifikaatti

Menestyjä-merkki

 • Linkitettävä Menestyjä-merkki yrityksen verkkosivuille.
 • Painokelpoinen Menestyjä-merkki omiin painotuotteisiin.

Työkalut menestyksen ylläpitoon:

Näkyvyys

 • Menestyjä-merkki Kauppalehden yrityshakutuloksissa (kauppalehti.fi sekä tietopalvelut.almatalent.fi).
 • Sertifikaatin hankkineet yritykset listataan sekä Kauppalehti.fi:n Menestyjä-bannerissa että Kauppalehden välissä 3–4 kertaa vuodessa ilmestyvässä Menestyjä-listauksessa, jossa jokainen tilaajayritys on listattuna kerran kauden aikana.


Menestyjä-paketin hinta 435 € + alv

Menestyjä-sertifikaatin ostaja kuuluu arvostettuun Menestyjä-joukkoon, josta myös viestitään näkyvästi ympäri vuoden. Hyvän kumppanin tunnistaminen vaatii aikaa ja asiantuntemusta, mutta Menestyjä-merkistä sen tunnistaa hetkessä.

Menestyjät FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Mihin Menestyjäluokitus perustuu? Miksi Menestyjäluokitus ennustaa myös tulevaa menestystä? Löydät vastaukset näihin sekä moniin muihin Menestyjiin liittyviin kysymyksiin Usein kysytyt kysymykset -sivulta.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

570x270_tietopalvelut_menestyjayritys

Mitä menestys merkitsee yrityksille?

Menestyjä-yrityksiä löytyy kaikkialta Suomesta, kaikilta eri toimialoilta. Olemme koonneet muutamien eri alojen Menestyjien tarinat yhdelle sivustolle.

Tutustu eri toimialojen Menestyjiin

570x270_tietopalvelut_tunnusluvut

Menestyjä-yrityksen kriteerit

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin voivat tilata käyttöönsä yritykset, jotka ovat saaneet Menestyjäluokituksessa vähintään 50 pistettä.

Tutustu Menestyjäluokitukseen

Ajankohtaista

Sammio