1500x600_sitruspuserrin
Tieto-
suoja

GDPR tulee sovellettavaksi 25.5.2018

Me puristimme sinulle olennaisen tietosuojasta.

EU:n uusi tietosuoja-asetus GDPR tulee sovellettavaksi 25.5.2018. Se koskee jokaista organisaatiota, jossa käsitellään henkilötietoja. Helpota omaa työtäsi ja ota käyttöösi työkalut, joilla hoidat tietosuojanne kuntoon.

Lue selvityksestämme suomalaisten yritysten valmiudesta uuteen tietosuojaan

ohjelmallisen_abc_570x570

Tietopalvelut

Automatisoi b-to-b-asiakasrekisterin ylläpito tietohuollon avulla

Ajantasainen ja laadukas asiakasrekisteri on yrityksen tärkeimpiä menestystekijöitä. Asiakastiedot kuitenkin muuttuvat koko ajan ja niiden ylläpitäminen on hankalaa omin voimin.

Tietohuoltoratkaisumme tarjoavat rajattomat mahdollisuudet tiedolla johtamiseen. Tietohuollon avulla tarpeitasi vastaavat yritys- ja päättäjätiedot päivittyvät automaattisesti yrityksenne omiin järjestelmiin rajapinnan kautta. Tietohuolto perustuu laadukkaisiin tietokantoihin, joissa on aina viralliset ja tuoreet tiedot muun muassa yrityksistä, toimipaikoista, yhteisöistä sekä yrityksiltä itseltään selvitetyistä vastuualueen päättäjistä. Tieto on yhdistelmä viranomaisdataa, yrityksiltä kerättyä dataa sekä Tietopalvelujen omien analyytikoiden analysoimaa taloudellista dataa.

Kutsu asiantuntijamme kertomaan tietohuoltoratkaisuistamme. Ota yhteyttä: 0800 141 070 tai tietopalvelut@kauppalehti.fi

570x570_tietosuojalukko

Tietosuojavastaavan koulutusohjelma

Huippusuosittu kokonaisuus EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksista ja tietosuojavastaavan tehtävistä

Olemme koonneet olennaiset tiedot asetuksen vaatimuksista ja tietosuojavastaavan tehtäväkentästä kokonaisuudeksi, jossa voit päivittää tietosi ajan tasalle. Koulutusohjelma etenee tiedon elinkaarimallin mukaisesti henkilötietojen käsittelyn suunnittelusta tietojen suojaukseen ja sisäisten ohjeistusten ja koulutusten laatimisesta tietojen auditointiin ja sieltä edelleen tietojen luovutukseen. Olemme sisällyttäneet ohjelmaan käytännön harjoituksia. Koulutusohjelma on suunniteltu tietosuojavastaavan tehtäväkentästä ja uudistuvasta tietosuojan sääntelystä kiinnostuneille koulutustaustasta ja tehtävästä riippumatta. Yksittäiset seminaarit toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Tietosuojaan liittyvät koulutukset ja seminaarit 2018

Tietosuojaan liittyviä seminaareja on nyt tarjonnassamme paljon. Valitse alta suosikkisi ja ilmoittaudu.

570x321_uusi-tietosuojalns

Uusi tietosuojalainsäädäntö -teos avaa tietosuojan keskeiset käsitteet. Se kertoo, millä edellytyksillä henkilötietoja saa käsitellä ja miten käsittelyn tulee tapahtua.

Tilaa ennakkoon tästä

570x321_tietosuojalins-2018

Tietosuojalainsäädäntö 2018 kokoaa keskeiset tietosuojan ja informaatio-oikeuden säädökset. Teoksessa on kattavasti kansallista ja ylikansallista sääntelyä, jotka on jaoteltu selkeiksi kokonaisuuksiksi.

Tilaa ennakkoon tästä

570x321_kirjat-x-2

Uusi tietosuojalainsäädäntö + Tietosuojalainsäädäntö 2018

Tilaa tietosuojan tehokaksikko järkevään pakettihintaan.

Tilaa kirjat pakettina