Tieto-
suoja

GDPR tuli sovellettavaksi 25.5.2018

Me puristimme sinulle olennaisen tietosuojasta

EU:n tietosuoja-asetus GDPR tuli sovellettavaksi 25.5.2018. Se koskee jokaista organisaatiota, jossa käsitellään henkilötietoja. Helpota omaa työtäsi ja ota käyttöösi työkalut, joilla hoidat tietosuojanne kuntoon.

Lue selvityksestämme suomalaisten yritysten valmiudesta uuteen tietosuojaan

Medioiden käyttäjien yksityisyydensuoja ja käyttäjäkokemus ovat Almalle ensiarvoisen tärkeitä. Kaikessa toiminnassa pyritään toteuttamaan kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön vaatimukset ja noudattamaan tietojen käsittelyssä korkeaa tietosuojan ja tietoturvan tasoa. Lue lisää

ohjelmallisen_abc_570x570

Tietopalvelut

Automatisoi b-to-b-asiakasrekisterin ylläpito tietohuollon avulla

Ajantasainen ja laadukas asiakasrekisteri on yrityksen tärkeimpiä menestystekijöitä. Asiakastiedot kuitenkin muuttuvat koko ajan ja niiden ylläpitäminen on hankalaa omin voimin.

Tietohuoltoratkaisumme tarjoavat rajattomat mahdollisuudet tiedolla johtamiseen. Tietohuollon avulla tarpeitasi vastaavat yritys- ja päättäjätiedot päivittyvät automaattisesti yrityksenne omiin järjestelmiin rajapinnan kautta. Tietohuolto perustuu laadukkaisiin tietokantoihin, joissa on aina viralliset ja tuoreet tiedot muun muassa yrityksistä, toimipaikoista, yhteisöistä sekä yrityksiltä itseltään selvitetyistä vastuualueen päättäjistä. Tieto on yhdistelmä viranomaisdataa, yrityksiltä kerättyä dataa sekä Tietopalvelujen omien analyytikoiden analysoimaa taloudellista dataa.

Kutsu asiantuntijamme kertomaan tietohuoltoratkaisuistamme. Ota yhteyttä: 0800 141 070 tai tietopalvelut@kauppalehti.fi

lukko2

Tietosuojavastaavan koulutusohjelma

Huippusuosittu kokonaisuus EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksista ja tietosuojavastaavan tehtävistä alkaa jälleen syksyllä 2018!

Koulutusohjelman yksittäiset seminaarit toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina, joten osallistuminen niihin on mahdollista. Lue lisää

Tietosuojaan liittyvät koulutukset ja seminaarit 2018

Tietosuojaan liittyviä seminaareja on nyt tarjonnassamme paljon. Valitse alta suosikkisi ja ilmoittaudu.

570x321_uusi-tietosuojalns

Uusi tietosuojalainsäädäntö -teos avaa tietosuojan keskeiset käsitteet. Se kertoo, millä edellytyksillä henkilötietoja saa käsitellä ja miten käsittelyn tulee tapahtua.

Tilaa ennakkoon tästä

570x321_tietosuojalins-2018

Tietosuojalainsäädäntö 2018 kokoaa keskeiset tietosuojan ja informaatio-oikeuden säädökset. Teoksessa on kattavasti kansallista ja ylikansallista sääntelyä, jotka on jaoteltu selkeiksi kokonaisuuksiksi.

Tilaa ennakkoon tästä

570x321_kirjat-x-2

Uusi tietosuojalainsäädäntö + Tietosuojalainsäädäntö 2018

Tilaa tietosuojan tehokaksikko järkevään pakettihintaan.

Tilaa kirjat pakettina

Sammio