Alma Talentin mediat - yritysmyynti

Alma Talentin mediat - yritysmyynti

Alma Talent palvelee yritysasiakkaitaan räätälöidyillä ratkaisuilla, Suomen suurimmalla taloustoimituksella ja vahvimmalla uutistarjonnalla. Seuraamme tapahtumia tarkasti ja objektiivisesti. Raportoimme asioista, joihin muilla medioilla ei ole pääsyä tai resursseja.

Rajattomat lukuoikeudet kaikkiin digisisältöihin

Kaikkiin yritystilauksiimme kuuluvat palvelun rajattomat lukuoikeudet digisisältöihin, vain tilaajille tarkoitettuihin Tähtiartikkeleihin ja näköislehtiin. Sivustot on suunniteltu käytettäväksi joustavasti niin mobiilissa kuin tietokoneellakin - missä ja milloin sinulle parhaiten sopii! Yrityksen oma etusivu nostaa esiin juuri ne uutiset, jotka ovat olennaisia bisneksellesi.

Pyydä tarjous - yhdestä tai useammasta palvelustamme

Alla olevat lyhyet tuotekuvaukset eivät kata kaikkia ominaisuuksia, joita voimme tällä hetkellä tarjota. Palveluja kehitetään jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdolliseen tuotteen. Kysy lisätietoja! Kerromme mielellämme tuotteistamme ja niiden monipuolisista räätälöintimahdollisuuksista.

Kauppalehti yrityksille

Kauppalehti yritystilaus on täsmällinen ja ketterä uutispalvelu, joka tekee yrityselämän uutisten seuraamisesta entistä nopeampaa, osuvampaa ja helpompaa. Kauppalehti kertoo oikeaa ja punnittua tietoa politiikasta, taloudesta, yrittämisestä ja yhteiskunnasta.Tilaus voi kattaa yrityksen johdon, muut avainhenkilöt tai koko henkilökunnan (vähintään 5 käyttäjää).

Arvopaperi yrityksille

Arvopaperi on Suomen ainoa sijoittamisen monikanavainen erikoismedia. Se kertoo, miten rahaa tehdään: mihin sijoittaa ja mitä sijoitusmaailmassa tapahtuu. Arvopaperi tarjoaa laajan katsauksen markkinoiden tilanteeseen, auttaa tunnistamaan sijoitustrendit sekä antaa hajauttamisvinkkejä. Laajasta pörssipalvelusta omien sijoitusten tilanne on helppo selvittää.

Talouselämä yrityksille

Talouselämä on Suomen ainoa talouden viikkolehti. Talouselämästä löydät viikon tärkeimmät talousuutiset, niiden taustat ja seuraukset. Palvelussa voit lukea kaikki uusimmat uutiset ja analyysit, TE500 -aineiston pohjalta kootut artikkelit ja hyödyntää Talouselämän uutisarkistoa sekä Yrityskaupat -tietokantaa, josta voit helposti seurata yrityskauppojen myyjiä ja ostajia.

Tekniikka&Talous yrityksille

Tekniikka&Talous vie lukijansa syvälle niihin innovaatioihin, joilla on merkitystä ja jotka kiinnostavat juuri nyt. Lue uusimpia uutisia tekniikasta, niiden vaikutuksista yritysten liiketoimintaan sekä tulevaisuuden kuumimmista trendeistä, jotka synnyttävät seuraavia menestystarinoita maailmalle.

Tivi yrityksille

Tivi on ainoa tietotekniikan ammattilaismedia Suomessa ja toimii sillanrakentajana tietotekniikan ja liiketoiminnan välillä. Tivistä luet olennaisimmat tietotekniikan uutiset ja sen, miten voit hyödyntää sitä omassa liiketoiminnassasi. Tivin yritystilauksella saat rajattoman lukuoikeuden Tivin sisällön lisäksi IT-alan Yrityskaupat -tietokantaan.

Mikrobitti yrityksille

Mikrobitti on tietotekniikkaan erikoistunut lehti, joka tarjoaa lukijoilleen syvällistä tietoa laitteista, palveluista ja ilmiöistä. Yritystilaajana käytössäsi on rajattoman lukuoikeuden lisäksi testitietokanta monipuolisella hakutoiminnolla, näköislehdet sekä Retrobitti, eli uutisarkiston vanhimpia Mikrobitti -lehtiä aina vuodelta 1984 lähtien.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Ota yhteyttä yritysmyyntiin

Ota meihin yhteyttä, niin autamme löytämään tehokkaimmat mediaratkaisut yrityksenne tarpeisiin.

Haluan lisätietoja Alma Talentin digiuutisratkaisuista yrityksille