Alma Talent

Pon­nah­dusik­ku­noi­den salliminen

09.03.2023 14:11

Pon­nah­dusik­ku­noi­den salliminen

Jotta Alma Talent tietopalveluiden käyttö onnistuisi ongelmitta, ponnahdusikkunat on oltava sallittuina käyttämässäsi nettiselaimessa. Jos et tiedä, mitä selainta käytät, asiakaspalvelumme auttaa oikeiden asetusten määrittämisessä. 

Pon­nah­dusik­ku­noi­den eston ottaminen pois päältä:

  • Google Chrome: Klikkaa oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä -> Asetukset. Kirjoita avautuneen ikkunan hakukenttään "ponn" -> sivu ohjaa keltaisella merkillä kohtaan Sivustoasetukset, klikkaa sitä. Etsi kohta "Ponn.ikkunat ja uudelleenohj.". Klikkaa sininen valintapallo kohtaan "Sivustot saavat lähettää ponnahdusikkunoita ja uudelleenohjata". Nyt voit sulkea Asetukset-sivun.
  • Microsoft Edge: Klikkaa selainikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä. Valitse Asetukset. Kirjoita hakukenttään "ponnahdus" ja  klikkaa keltaisella värillä korostettua "Ponnahdusikkunat ja uudelleenohjaukset" kohtaa.  Muuta valinta "Estä (suositus)" ei-aktiiviseksi.
  • Mozilla Firefox: Klikkaa oikeasta yläkulmasta kolmea vaakaviivaa, valitse Asetukset. Kirjoita hakukenttään "ponnahdus". Poista valinta kohdasta "Estä ponnahdusikkunat" tai aseta sivusto tietopalvelut.almatalent.fi poikkeuksiin. Nyt voit sulkea Asetukset-sivun.
  • Safari: Asetukset ja klikkaa Verkkosivustot ja sitten Ponnahdusikkunat. Varmista, että osoitteesta tietopalvelut.almatalent.fi on ponnahdusikkunat sallittuina.