Tietoa meistä

Tietoa meistä - Alma Talent lyhyesti

Alma Talent keskittyy digitaalisiin data-, sisältö- ja markkinapaikkapalveluihin.

YhteystiedotAsiakkaitammeTöihin meilleDatamme

Rohkaisemme ja autamme yrityksiä kohti kasvua

Vauhditamme yritysten kasvua sekä autamme noudattamaan velvoitteita ja tehostamaan prosesseja – liiketoiminnalle merkityksellisellä tiedolla.

Kun tiedosta jalostetaan oivalluksia ja oikeaa tietoa hyödynnetään oikeaan aikaan, mahdollisuudet menestyä ovat rajattomat ja käytännön työ helpottuu.

Hyödyntämällä datapohjaisia ratkaisuja niin myynti- kuin strategiatyössä sekä laadukkaita sisältöpalveluita ja koulutuksia, on yrityksen kasvun vauhdittaminen vaivatonta, oli kyse sitten liiketoiminnan kasvattamisesta tai osaamisen kehittämisestä.

Ajantasainen data ja luotettavat palvelut mahdollistavat prosessien optimoinnin ja tuottavuuden kasvun, jolloin velvoitteiden noudattamisesta ja riskienhallinnasta sekä prosessien tehostamisesta tulee helpompaa.

Kun teknologia, data ja laadukas sisältö kohtaavat, syntyy palveluita, jotka kannustavat ja inspiroivat kokeilemaan uusia tapoja toimia ja rohkaisevat haastamaan ajattelua. Ne lisäävät ihmisten uteliaisuutta ja valinnanvaraa, ja kiihdyttävät niin yritysten kuin yhteiskunnan kestävää kasvua.

Alma Talent lyhyesti

  • Alma Talent on Alma Media Oyj:n tytäryhtiö, jonka toiminnan keskiössä ovat suomalaiset päättäjät, asiantuntijat ja organisaatiot.
  • Alma Talent perustettiin vuonna 2016, kun Talentum yhdistyi osaksi Alma Mediaa.
  • Vuonna 2021 Alma Talent työllisti lähes 400 henkilöä, jotka työskentelevät Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.
  • Tarjoamme ammattilaisille ja organisaatioille kattavasti erilaisia sisältöjä ja palveluita liittyen yritystietoon, kiinteistötietoon, juridiikkaan, taloushallintoon, johtamiseen ja markkinointipalveluihin.
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Löysitkö etsimäsi vai voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme sinua mielellämme!

Minulla on kysyttävää