Yri­tys­tie­to­pal­ve­lut - tarvitsemasi tieto aina saatavillasi

Organisaatiot tarvitsevat myynnin kasvattamisen, strategisen suunnittelun sekä riskienhallinnan tueksi kattavaa tietoa sidosryhmistä, toimialoista ja markkinatilanteesta. Jotta voidaan aidosti puhua tiedolla johtamisesta, tarvitaan luotettavaa tietoa sekä vertailupisteitä, joiden varaan tärkeimmät liiketoimintapäätökset voi turvallisin mielin tehdä. Yritystietopalveluiden avulla löydät olennaisen tiedon liiketoiminnan eri vaiheisiin, silloin kun sitä tarvitset.

Oikea-aikaista ja luotettavaa tietoa päätöksenteon tueksi

Analysaattori

Analysaattorin kovinta ydintä on sieltä löytyvä data. Dataa kerätään useista eri tietolähteistä ja se koostetaan helposti tarkasteltavaan muotoon. Dataa myös jalostetaan esimerkiksi oikaistujen tilinpäätösten muodossa. Analysaattori soveltuu yritys- ja talousjohdolle sekä B2B-myyntiorganisaatiolle.

Tietohuoltoratkaisut

Tietohuollolla tarkoitetaan CRM-järjestelmässä olevien asiakastietojen jatkuvaa, automaattista päivitystä. Tietohuollon avulla asiakasrekisterin päivitys, rikastaminen ja ylläpito on helppoa ja se auttaa säilyttämään asiakasrekisterin arvon.

Kohderyhmähaku

Kohderyhmähaku on B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille suunnattu työkalu, jonka avulla kohderyhmien suunnittelu, rajaus ja lataaminen on helppoa ja nopeaa. Kohderyhmähaku soveltuu tehokkaaseen myynnin ja markkinoinnin kohderyhmien suunnitteluun ja poimintaan telemarkkinointia tai suorapostituksia varten.

Yritystietotuotteet

Tuotevalikoimastamme löydät myös lukuisia eri yritystietotuotteita, joista monet pohjautuvat yritysten oikaistuihin tilinpäätöstietoihin ja pitkiin vertailukelpoisiin aikasarjoihin. Löydät valikoimastamme myös Talouselämän yrityskauppatiedot, Talouselämä 500 ja Tivi 250 -listat sekä Menestyjä- ja Kasvaja-sertifikaatit.

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä yhteydenottopyyntö, kerromme sinulle mielellämme juridiikan hakupalveluista ja miten ne auttavat sinua työssäsi.

Haluan lisätietoja yritystietopalveluista