Analysaattori

Analysaattori - uniikkia yritysdataa yritysten analysointiin ja prospektointiin

Yli 2.7 miljoonan yrityksen tiedot ja signaalit sekä yli 275 000 todellisen päättäjän yhteystiedot - löydä oikeat yritykset, analysoi ja tavoita oikeat päättäjät.

Varaa tapaaminen asiantuntijalta

Analysaattori kokoaa yritystiedot samaan palveluun

Analysaattori on palvelu, josta saadaan olennaiset yritystiedot niin myynnin kuin johdon ja talouden tarpeisiin. Analysaattori kokoaa yrityksistä olevat tiedot, uutiset, signaalit ja päättävät henkilöt yhteen palveluun. Uniikin datamme avulla tunnet asiakkaat, kilpailijat ja prospektit, sekä seuraat heidän liikkeitään yritysseurannan avulla.

Analysaattorin kovinta ydintä on data. Kattavat ja pitkäaikaiset yhteydet virallisiin tiedontuottajiin takaavat tiedon oikeellisuuden. Virallisten tietolähteiden lisäksi keräämme ja jalostamme dataa myös itse, kuten muodostamme riskianalyysejä ja tilinpäätösanalyysejä.

Analysaattorin hyödyt

Tutustu Analysaattoriin

Yli 2.7 miljoonanSuomalaisen yrityksen tiedot
2000muutosta päivässä yritystietokannassamme
Yli 275 000todellisen päättäjän tiedot ovat päivityksen piirissä

5 hyvää syytä ottaa Analysaattori käyttöön

  1. Markkinoiden laadukkain päättäjätieto. Hyödynnä puhelimitse varmistettuja päättäjätietoja, päättäjien vastuualueita sekä yhteystietoja.
  2. Uniikit tietolähteet. Pelkästään Alma Talentin bisnesmedioiden tuottama uutissisältö on sellaista, jota et muista työkaluista saa. Analysaattorissa pääset kiinni myös maksumuurin takana olevaan uutissisältöön.
  3. Nopealla silmäyksellä kaikki olennainen tieto yrityksistä. Säästä aikaa tiedon hankinnassa.
  4. Ryhmät ja niiden seuranta. Muodosta ryhmiä esimerkiksi tärkeimmistä asiakkaistasi, prospekteistasi tai kilpailijoistasi ja vertaile ryhmiä keskenään.
  5. Muutossignaalit. Kun sinua kiinnostavissa yrityksissä tapahtuu jokin merkittävä muutos, Analysaattori kertoo siitä sinulle.

Klikkaa ja lue asiakkaidemme kokemuksia

Uniikit datalähteet

Analysaattorissa viralliset yritystiedot, yritysten tarkastetut päättäjätiedot, oikaistut tilinpäätöstiedot ja pitkät aikasarjat, Alma Talentin uutissisällöt sekä signaalidata muodostavat kokonaisuuden, jollaista et muualta saa. Datan laatu, luotettavuus ja vastuullisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä arvoja. Validoimme ja jalostamme dataa jatkuvasti, jotta asiakkaillamme olisi käytössään aina

Ainutlaatuinen päättäjädata

Alma Talentilta löytyy Suomen kattavin päättäjädata, sillä keräämme paljon muutakin tietoa kuin yhteystiedot ja nimen.

Päättäjätietoihin kerätään titteli, vastuualue, nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Tietokannassamme päivityksen piirissä on yli 275 000 todellisen päättäjän tiedot. Päivitämme yhteystietoja mm. soittamalla, joilloin saamme yrityksien päättäjien yhteystiedot ja heidän vastuualueet. Näin asiakkaanamme tiedät aina kuka yrityksessä vastaa tietystä osa-alueesta.

Tilaa

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme tarkemmin, miten Analysaattori tehostaa sinun työtäsi.

Haluan lisätietoja Analysaattorista