Analysaattori yritysjohdolle ja taloudelle

Strategisessa suunnittelussa sekä riskienhallinnassa korostuu luotettava faktatieto sekä pitkät vertailukelpoiset aikasarjat eri sidosryhmistä ja toimialoista. Analysaattori tehostaa strategiatyötä ja päätöksentekoa tarjoamalla kattavat tiedot suomalaisista yrityksistä ja toimialoista sekä mahdollistaa tietojen keskinäisen vertailun.

Luotettavaa dataa päätöksenteon tueksi

Analysaattorin kovinta ydintä on sieltä löytyvä data. Bisneskriittiset päätökset perustuvat dataan, jolle on asetettu kovat laatuvaatimukset. Dataa kerätään useista eri tietolähteistä ja se koostetaan helposti tarkasteltavaan muotoon. Dataa myös jalostetaan esimerkiksi oikaistujen tilinpäätösten muodossa, mikä tekee tietojen keskinäisestä vertailusta luotettavaa. Lisäksi Analysaattori tarjoaa runsaasti työkaluja, jotka helpottavat yritysten ja toimialojen keskinäistä vertailua ja muutostietojen seurantaa. 

Analysaattorissa viralliset yritystiedot, yritysten tarkastetut päättäjätiedot, oikaistut tilinpäätöstiedot ja pitkät aikasarjat, Alma Talentin uutissisällöt sekä signaalidata muodostavat kokonaisuuden, jollaista et muualta saa. 

Ana­ly­saat­to­ris­ta saatava data:

  • lähes 200 000 yrityksen oikaistua ja analysoitua tilinpäätöstä
  • säännöllisesti ja systemaattisesti puhelimitse varmistetut päättäjätiedot, päättäjien vastuualueet sekä heidän yhteystietonsa (puhelinnumero ja sähköposti)
  • virallisten tiedontuottajien (PRH, Tilastokeskus, YTJ) välittämä data
  • yrityskaupat, nimitysuutiset, rekrytoinnit sekä pörssitiedotteet
  • yli 80 000 julkaistua uutista, myös maksumuurin takaa (mm. Kauppalehti, Talouselämä ja Arvopaperi).

Tutustu Analysaattoriin

5 hyvää syytä ottaa Analysaattori käyttöön:

  • Oikaistut tilinpäätökset. Oikaisut tekevät yritysten tilinpäätöksistä keskenään vertailukelpoisia. Analysaattorissa hyödynnetään Alma Talentin ylläpitämää oikaistujen tilinpäätösten tietokantaa, joka on ainoa laatuaan Suomessa.
  • Uniikit tietolähteet. Pelkästään Alma Talentin bisnesmedioiden tuottama uutissisältö on sellaista, jota et muista työkaluista saa. Analysaattorissa pääset kiinni myös maksumuurin takana olevaan uutissisältöön.
  • Ryhmät ja niiden vertailu. Muodosta ryhmiä esimerkiksi sidosryhmistä ja alihankkijoista ja vertaile niitä keskenään. Voit myös verrata yksittäistä yritystä suhteessa ryhmään tai toimialaan.
  • Muutossignaalit. Kun sinua kiinnostavissa yrityksissä tapahtuu jokin merkittävä muutos, Analysaattori kertoo siitä sinulle.
  • Muutostietojen automatisoitu seuranta. Ulkoista muutostietojen aktiivinen seuraaminen ja tilaa automaattiset ilmoitukset muutoksista sähköpostiisi.

Muun muassa nämä asiakkaat hyödyntävät Analysaattoria omassa lii­ke­toi­min­nas­saan

Usein kysyttyä Analysaattorista

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme tarkemmin, miten Analysaattori tehostaa yrityksesi strategiatyötä ja päätöksentekoa.

yrityshaku

Viralliset yritysraportit Yrityshausta

Analysaattorin käyttäjänä saat käyttöösi myös Yrityshaun, josta lataat käden käänteessä kaikki viralliset yritysraportit.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Tilaa uutiskirje

Johtamisen uutiskirje

Johtamisen uutiskirje auttaa esimiehiä, johtajia ja asiantuntijoita kehittymään työssään ja pysymään mukana työelämän muutoksissa. Uutiskirje ilmestyy joka sunnuntai.

Olen kiinnostunut kokeilujaksosta Analysaattoriin