Juridiikan sisältöpalvelut, kirjat ja koulutukset - viimeisin lainsäädäntöön pohjaava tieto

Lainsäädäntö määrittelee yrityksille lukuisia velvoitteita. Kun työssä kohtaamasi valintatilanteet edellyttävät lainsäädäntöön pohjaavaa ymmärrystä, tietolähteidesi on oltava aina ajantasaisia, luotettavia ja parhaiden asiantuntijoiden tuottamia. Joka arkipäivä päivittyvä lakihakupalvelu, jatkuvasti uutuusteoksilla täydentyvä oikeuskirjallisuuden valikoima - diginä ja painettuna - sekä juridiset koulutukset muodostavat kokonaisuuden, joka tarjoaa työhösi olennaisen tiedon vaivattomasti.

Oikea-aikaista ja luotettavaa tietoa päätöksenteon tueksi

Juridiikan hakupalvelut - aina oikea tieto saatavillasi

Juridiikan sisältöpalvelut

Juridiikan sisältöpalveluihimme kuuluvat Verkkokirjahyllyn sadat digikirjat eri teemoista, päivittyvät hakuteokset sekä lainsäädännön ja oikeuskäytännön tarjoava lakitietopalvelu Suomen Laki. Jatkuvasti täydentyviä sisältöjä tuottavat johtavat asiantuntijat. Hakutoiminnot vievät sinut oikean tiedon äärelle.

Suomen Laki -kirjat

Juridiikan kirjallisuus

Olemme maan johtava juridiikan kirjallisuuden kustantaja. Monipuolinen tarjontamme eri alojen huippuasiantuntijoilta auttaa sinua pääsemään ammattilaisena seuraavalle tasolle. Kirjojamme myyvät oman verkkokauppamme Alma Talent Shopin lisäksi hyvin varustetut kirjakaupat ja verkkokirjakaupat kautta maan.

Koulutukset ja seminaarit

Juristiliiton Koulutus

Laajasta tarjonnasta on hyvä valita. Tuotamme vuosittain lähes 120 Juristiliiton Koulutuksen seminaaria juridiikan eri aihealueilta. Aiheina muun muassa työoikeus, rikos- ja prosessioikeus, perhe- ja perintöoikeus, julkisoikeus, ICT ja tietosuoja sekä ympäristö ja rakentaminen. Voit osallistua koulutuksiin myös etänä.

Edut oikkareille

Edut oikeustieteen opiskelijoille

Tarjoamme oikeustieteen opiskelijalle luotettavaa ja aina ajantasaista tietoa opintoihin. Juridiikan hakupalvelumme Verkkokirjahylly ja Suomen Laki -palvelu ovat käytössäsi veloituksetta oppilaitoksesi tarjoamina. Lisäksi saat 40% hintaedun kaikesta kustantamastamme kirjallisuudesta.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä yhteydenottopyyntö, kerromme sinulle mielellämme juridiikan palveluista ja tuotteista, ja miten ne auttavat sinua työssäsi.

Haluan lisätietoja juridiikan palveluista ja tuotteista