Juridiikan palvelut | Alma Talent

Juridiikan palvelut - viimeisin lainsäädäntöön pohjaava tieto

Oikea-aikaista ja luotettavaa tietoa sinun työsi ratkaisuihin

Lainsäädäntö määrittelee yrityksille lukuisia velvoitteita. Kun työssä kohtaamasi valintatilanteet edellyttävät lainsäädäntöön pohjaavaa ymmärrystä, tietolähteittesi on oltava aina ajantasaisia, luotettavia ja parhaiden asiantuntijoiden tuottamia.

Yli 700ammattikirjaa ja hakuteosta diginä.
Lähes 120 seminaaria vuosittain juridiikkaa työssään tarvitseville.
Joka arkipäiväpäivittyvä lakitietopalvelu.

Tutustu sisältöihimme:

Juridiikan asiantuntija

Juridiikan asiantuntijan sisällöt

Olemme Suomen johtava juridiikan kirjallisuuden kustantaja. Digitaaliseen Alma Talent Lakitieto -sisältökokonaisuuteen kuuluvat Verkkokirjahyllyn oikeuskirjallisuuden hyllyt, juridiikan päivittyvät hakuteokset sekä lainsäädännön ja oikeuskäytännön tarjoava lakitietopalvelu Suomen Laki. Juristiliiton Koulutus tuottaa vuosittain lähes 120 seminaaria juridiikan eri aihealueilta.

Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon ja verotuksen ammattitieto

Tarjoamme taloushallinnon ja verotuksen ammattitiedon työhösi, olitpa sitten kirjanpitäjä, talouspäällikkö, veroasiantuntija tai yrittäjä. Teeman päivittyvät hakuteokset ovat työarjen valintatilanteisiin aina ajantasainen tuki, ja laadukkaan ammattikirjallisuuden avulla kehität osaamistasi. Meiltä löydät täsmävalikoiman myös esimerkiksi KLT- ja PHT-asiantuntijan tiedontarpeisiin.

Työsuhdetiedon sisällöt

Löydät valikoimastamme työsuhdetietoa niin esihenkilön kuin työoikeusasiantuntijankin tarpeisiin. Tuore ammattitieto tulkintoineen on saatavillasi kirjoina, päivittyvinä hakuteoksina ja johtavien asiantuntijoiden koulutussisältöinä. Suomen Laki -palvelusta saat ajantasaisen lainsäädännön.

Ajankohtaista juuri nyt:

Raksan Laki -podcast

Raksan Laki -podcast rakentamisen juridiikasta - nyt syksyn uudet jaksot

Raksan Laki on podcast-sarja rakennusalan juridiikasta, esimerkiksi YSE-sopimusehtojen kiemuroista - liki välttämätöntä kuunneltavaa kaikille rakentamisen parissa työskenteleville. Toinen tuotantokausi on käynnissä!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä yhteydenottopyyntö, kerromme sinulle mielellämme juridiikan palveluista ja tuotteista, ja miten ne auttavat sinua työssäsi.

Haluan lisätietoja juridiikan palveluista ja tuotteista