Juridiikan palvelut | Alma Talent

Juridiikan palvelut - viimeisin lainsäädäntöön pohjaava tieto

Oikea-aikaista ja luotettavaa tietoa sinun työsi ratkaisuihin

Lainsäädäntö määrittelee yrityksille lukuisia velvoitteita. Kun työssä kohtaamasi valintatilanteet edellyttävät lainsäädäntöön pohjaavaa ymmärrystä, tietolähteittesi on oltava aina ajantasaisia, luotettavia ja parhaiden asiantuntijoiden tuottamia.

Yli 700ammattikirjaa ja hakuteosta diginä.
Lähes 120 seminaaria vuosittain juridiikkaa työssään tarvitseville.
Joka arkipäiväpäivittyvä lakitietopalvelu.

Tutustu sisältöihimme:

Juridiikan asiantuntija

Juridiikan asiantuntijan sisällöt

Olemme Suomen johtava juridiikan kirjallisuuden kustantaja. Digitaaliseen Lakitieto-sisältökokonaisuuteen kuuluvat Verkkokirjahyllyn oikeuskirjallisuuden hyllyt, juridiikan päivittyvät hakuteokset sekä lakitietopalvelu Suomen Laki. Juristiliiton Koulutus tuottaa vuosittain lähes 120 seminaaria eri aihealueilta. Uusin palvelulanseerauksemme on Juridiikan ajankohtaiset -sisältöpalvelu.

Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon ja verotuksen ammattitieto

Tarjoamme taloushallinnon ja verotuksen ammattitiedon työhösi, olitpa sitten kirjanpitäjä, talouspäällikkö, veroasiantuntija tai yrittäjä. Teeman päivittyvät hakuteokset ovat työarjen valintatilanteisiin aina ajantasainen tuki, ja laadukkaan ammattikirjallisuuden avulla kehität osaamistasi. Meiltä löydät täsmävalikoiman myös esimerkiksi KLT- ja PHT-asiantuntijan tiedontarpeisiin.

Työsuhdetiedon sisällöt

Löydät valikoimastamme työsuhdetietoa niin esihenkilön kuin työoikeusasiantuntijankin tarpeisiin. Tuore ammattitieto tulkintoineen on saatavillasi kirjoina, päivittyvinä hakuteoksina ja johtavien asiantuntijoiden koulutussisältöinä. Suomen Laki -palvelusta saat ajantasaisen lainsäädännön.

Ajankohtaista juuri nyt:

Mikä on juridiikan ajankohtaiset

Juridiikan ajankohtaiset -palvelu on avattu

Juridiikan ajankohtaiset on jatkuvasti täydentyvä sisältöpalvelu juridiikan asiantuntijoille. Uusi palvelu on osa juridisen tiedon tarjontaamme ja kokoaa yhteen kiinnostavimmat aiheet ja ilmiöt eri oikeudenaloilta. Laaja asiantuntijaverkosto tuottaa palveluun artikkeleita, oikeustapauskommentteja, säädös- ja tapauskoosteita sekä Juridiikkaa lyhyesti -kirjoituksia.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä yhteydenottopyyntö, kerromme sinulle mielellämme juridiikan palveluista ja tuotteista, ja miten ne auttavat sinua työssäsi.

Haluan lisätietoja juridiikan palveluista ja tuotteista