Juridiikan asiantuntija

Juridiikan asiantuntijan sisällöt

Juridiikan asiantuntijana tarvitset työssäsi ehdottoman luotettavaa ja helposti saatavilla olevaa tietoa. Johtavien asiantuntijoiden tuottama, jatkuvasti päivittyvä sisältökokonaisuus auttaa löytämään oikean tiedon silloin kun sitä tarvitset ja kehittämään omaa osaamistasi. Kokonaisuuteen kuuluvat juridiikan hakupalvelut Verkkokirjahylly ja Suomen Laki sekä juridiset koulutukset ja kirjallisuus.

Johanna Roivas

”Alma Talentin sähköiset aineistot julkaistaan samanaikaisesti painettujen kirjojen kanssa. Juridinen tieto on aidosti kaikkein uusinta.”

Johanna Roivas, Knowledge Management Specialist, Asianajotoimisto Krogerus

Palvelut ja sisällöt juridiikan asiantuntijalle:

Alma Talent Lakitieto -tablet

Lakitieto-sisältökokonaisuus

Alma Talent Lakitieto koostuu Verkkokirjahyllyn sadoista digikirjoista ja kymmenistä päivittyvistä hakuteoksista sekä lakitietopalvelu Suomen Laista. Sisältöjen laadun ja luotettavuuden varmistavat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat. Hakutoiminnot vievät hetkessä oikean tiedon äärelle.

Juristiliiton Koulutus

Laajasta tarjonnasta on hyvä valita. Aiheina mm. työoikeus, rikos- ja prosessioikeus, perhe- ja perintöoikeus, julkisoikeus, sopimusoikeus, ICT ja tietosuoja sekä ympäristö ja rakentaminen.

Juridiikan kirjat shop.almatalent.fi

Juridiikan kirjat, shop.almatalent.fi

Kattavin valikoima ajantasaisia kirjoja juridiikkaa työssään tarvitseville - kaikilta oikeudenaloilta.

Oletko oikeustieteen opiskelija?

Sisältöpalvelumme Verkkokirjahylly ja Suomen Laki -hakupalvelu on kattavasti hankittu oppilaitoskäyttöön kautta Suomen. Lue lisää siitä, miten sinäkin voit käyttää sisältöjämme opinnoissasi, veloituksetta koulusi tarjoamina.

Ajankohtaista juuri nyt:

Raksan Laki -podcast

Raksan Laki -podcast rakentamisen juridiikasta - nyt syksyn uudet jaksot

Raksan Laki on podcast-sarja rakennusalan juridiikasta, esimerkiksi YSE-sopimusehtojen kiemuroista - liki välttämätöntä kuunneltavaa kaikille rakentamisen parissa työskenteleville. Toinen tuotantokausi on käynnissä!

Haluan lisätietoja juridiikan palveluista ja sisällöistä