Tule kirjoittajaksi Juridiikan ajankohtaiset -palveluun

Tule kirjoittajaksi Juridiikan ajankohtaiset -palveluun

Juridiikan ajankohtaiset

Mikä on Juridiikan ajankohtaiset -palvelu?

Juridiikan ajankohtaiset on jatkuvasti päivittyvä sisältöpalvelu juridiikan asiantuntijoille. Uusi palvelu on osa Alma Talentin maksullista juridisen tiedon tarjontaa ja kokoaa yhteen kiinnostavimmat aiheet ja ilmiöt eri oikeudenaloilta. Julkaisemme artikkeleita, oikeustapauskommentteja, säädös- ja tapauskoosteita sekä lyhyempiä tekstejä ajankohtaisista aiheista.

Nyt etsimme kirjoittajia - saat näkyvyyttä asiantuntijana

Nyt etsimme kirjoittajia - saat näkyvyyttä asiantuntijana

Jaa osaamistasi, osallistu keskusteluun ja tule mukaan asiantuntijaverkostoomme. Juridiikan ajankohtaiset -palvelu tarjoaa sinulle nopean ja helpon julkaisukanavan, jossa kirjoituksesi pääsee osaksi Alma Talentin kattavaa ja laadukasta juridiikan sisältökokonaisuutta. Sisällöt linkitetään säädöksiin ja ratkaisuihin Suomen Laki -palvelussa sekä Alma Talentin julkaisemaan juridiseen kirjallisuuteen.

Kyllä, olen kiinnostunut toimimaan asiantuntijakirjoittajana

Kyllä, olen kiinnostunut toimimaan asiantuntijakirjoittajana.

Jätä yhteydenottopyyntö, otamme sinuun yhteyttä - jutellaan lisää.

Juridiikan ajankohtaiset -palveluun voit kirjoittaa juridisia artikkeleita, juridiikkaa lyhyesti sekä oi­keus­ta­paus­kom­ment­te­ja

JAA-palvelun artikkelit

Artikkelit

Artikkeli on pidempi oikeustieteellinen kirjoitus, joka sisältää viittaukset tarvittaviin lähteisiin. Tällä hetkellä palvelussa on jo yli 200 aiemmin oikeustieteellisissä juhlakirjoissa julkaistua artikkelia, joista osa on vertaisarvioituja.

Juridiikkaa lyhyesti

Juridiikkaa lyhyesti

Juridiikkaa lyhyesti on ajankohtaisesta aiheesta tai oikeudellisesta ilmiöstä kertova lyhyempi (4000–7000 merkkiä, 2–3 sivua) asiantuntijakirjoitus. Voit valita aiheen itse tai kysyä toimitukseltamme ideoita. Julkaisemme mielellämme juttusarjoja, mutta myös yksittäiset tekstit ovat tervetulleita.

JAA-palvelu oikeustapauskommentit

Oikeustapauskommentit

Oikeustapauskommenteissa käsitellään kiinnostavia tuomioistuinratkaisuja (KKO, KHO, HO, MAO, TT). Nopeus on valttia: tärkeän ratkaisun kommentointi pian sen julkaisun jälkeen on kiinnostavaa. Oikeustapauskommentin ohjepituus on 2000–3000 merkkiä.

Tule mukaan asiantuntijaverkostoomme, ohjeita kirjoittajalle

  • Voit olla ensin yhteydessä palvelun toimitukseen tai lähettää meille valmiin tekstin word-muodossa (juridiikka@almatalent.fi).
  • Suosi tiivistä ja selkeää ilmaisua, noudata suomalaisen juridisen kirjoittamisen käytäntöjä ja viittaustapoja.
  • Saat tueksesi Alma Talentin osaavan ja asiantuntevan kustannustoimituksen.
  • Kun kirjoitus on arvioitu sopivaksi palveluun, toimitus huolehtii oikoluvusta ja tekstin julkaisemisesta.
  • Saat halutessasi tekstin vielä tarkistettavaksi.

Kuulen mielelläni lisää mahdollisuudesta toimia asiantuntijakirjoittajana, otattehan minuun yhteyttä.