Lähetä ti­lin­pää­tös­tie­dot

Lähetä ti­lin­pää­tös­tie­dot

Yrityksenne on mukana Alma Talentin tilinpäätöstietokannassa, jota päivitämme jatkuvasti pystyäksemme seuraamaan suomalaisten yritysten ja toimialojen talouden kehitystä.

Tietojen ajantasaisuuden ja luotettavuuden takaamiseksi pyydämme teitä lähettämään yrityksenne viime tilikauden tilinpäätöstiedot (tuloslaskelma, tase, liitetiedot ja mahdollinen konsernitilinpäätös) päivitettäväksi tietokantaamme. Kiitokseksi tietojen lähettämisestä voitte valita Kauppalehden tai Option maksuttoman tilausjakson.

Liitä tuloslaskelma, tase, liitetiedot sekä mahdollinen konsernitilinpäätös

Vain tiedostomuodot pdf, html, txt, xls, doc, xlsx, docx, jpg, xml ovat sallittuja. Jos lähetyksen kanssa ilmenee ongelmia, voit lähettää tiedot suoraan sähköpostiosoitteeseen: yritysanalyysit@almatalent.fi. Liitä mukaan yhteystietosi ja minkä vaihtoedoista haluat palkkioksi lähetyksestä.
Kiitoksena tilinpäätöstietojen lähettämisestä voitte valita veloituksetta yhden yllä olevista lahjoista.
Lisäetuna tilinpäätöstietojen lähettämisestä voitte tilata Tilinpäätösanalyysin oman yrityksenne kehityksestä erikoishintaan 75 € + alv (norm. 135 e ).

Yhteystiedot

Antamiasi tietoja käytetään vain tähän yhteydenottopyyntöön vastaamiseen. Tietosi poistetaan järjestelmästämme automaattisesti 12 kuukauden kuluttua.

Laskutusosoite

Mikäli laskutusosoite on eri kuin yllä mainittu, täytä seuraavat kohdat

Verkkolaskutusosoite

OVT-tunnus koostuu maakoodista 0037 + yrityksen Y-tunnuksesta ilman väliviivaa sekä mahdollisesta tarkenteesta (enintään 5 merkkiä)
Yritys- ja yhteisötunnus eli Y-tunnus on PRH:n tai Verohallinnon yritykselle ja yhteisölle antama tunnus. Siinä on seitsemän numeroa, väliviiva ja tarkistusmerkki, eli se on muotoa 1234567-8
Tutustu tietosuojakuvaukseen.