Kiin­teis­tö­tie­to­pal­ve­lut

Asuntokaupan palvelut ammattilaisille

Monipuolinen, luotettava ja ajankohtainen tieto on kiinteistöalan ammattilaisille ensiarvoisen tärkeää. Kun tutustutaan uuteen kohteeseen, alueeseen tai asiakkaaseen, monipuoliset datalähteet sekä sujuva tiedonhaku on nousevat kriittisiksi menestystekijöiksi. Kiinteistötietopalvelut mahdollistavat alan ammattilaisille onnistumisen omassa työssään digitaalisilla palveluilla ja oikea-aikaisella datalla.

Kaikki tarvittava tieto kiinteistö-ja huoneistokaupan tietotarpeisiin

Kiinteistö- ja huoneistohaku

Kiinteistö- ja huoneistohaku

Kiinteistö- ja huoneistohaku on monipuolinen työkalu kiinteistöalan ammattilaisille. Saat keskitetysti yhdestä palvelusta kattavat taustatiedot sekä viralliset asiakirjat kiinteistöistä, huoneistoista, taloyhtiöistä sekä rakennuksista.

Karttapalvelu

Karttapalvelu

Karttapalvelu on monipuolinen työkalu kiinteistöalan ammattilaisille. Kun käytössäsi on karttapalvelu, kiinteistötietojen haku monipuolistuu ja saat yhdellä silmäyksellä kokonaiskuvan tarkasteltavasta alueesta.

Asuntopuntari

Asuntopuntari

Asuntopuntari antaa luotettavat hinta-arviot niin myytävistä kuin vuokra-asunnoista. Sitä on helppo käyttää kaikilla päätelaitteilla: se ohjaa käyttäjää täydentämään tarvittavat tiedot ja tuottaa nopeasti tarkkoja arvioita.

Kiinteistöjen kauppahintahaku

Kiinteistöjen kauppahintahaku

Kiinteistöjen kauppahintahaku on oiva apuväline kiinteistökaupassa kiinteistön arvon määrittämisessä tai hintavertailussa. Tiedot perustuvat kiinteistöjen kauppahintarekisterin tietoihin.

Digitaalisen kiinteistökaupan vaiheet

Digitaalinen kiinteistökauppa

Digitaalinen kiinteistökauppapalvelu on tarkoitettu kiinteistöalan ammattilaisille kiinteistönvälityksessä, pankeissa, rakennusliikkeissä, kiinteistösijoituksessa, lakiasiaintoimistoissa sekä kunnissa ja kaupungeissa. Ammattikäyttöön suunniteltu palvelu mahdollistaa monentyyppiset kauppatavat.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Löysitkö kaiken etsimäsi vai haluatko keskustella ratkaisuistamme tarkemmin? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme löytämään tehokkaimmat ratkaisut tarpeisiinne.

Haluan lisätietoja kiinteistötietopalveluista